کاربر:Khosro/صفحه تمرین محمدحسین حبیبی
محمدحسین حبیبی خائیزی، (متولد ۱۳۲۹، تنگستان – درگذشته ۵ مرداد ۱۳۶۷، کرمانشاه) نویسنده و اندیشمند اهل تنگستان بود. او تحصیلات عالی خود را در آمریکا گذراند و مدرک دکترای جامعهشناسی خود را از همانجا دریاف کرد. محمدحسین حبیبی فعالیتهای سیاسی خود را در جریان شرکت در جنبش دانشجویی آغاز کرد و پس از انقلاب ضدسلطنتی در سال ۱۳۵۷، هوادار سازمان مجاهدین خلق ایران شد. او پس ۳۰ خرداد ۱۳۶۰، «سیر دین و ایدئولوژی در ایران؛ از مزدک تا مجاهد» را به رشتهی تحریر درآورد و با تأثیرپذیرفتن از انقلاب ایدئولوژیکی درونی مجاهدین در سال ۱۳۶۴، کتاب «ضرورت عام رهبری» را نوشت. محمدحسین حبیبی پس از درخواستهای مکرر برای پیوستن به ارتش آزادیبخش ملی ایران، سرانجام موفق شد در عملیات فروغ جاویدان به صفوف رزمندگان بپیوندد و علیه نظام جمهوری اسلامی بجنگد و در همان عملیات نیز جان باخت.
تحصیلات و زندگی مبارزاتی
محمدحسین حبیبی خائیزی، متولد ۱۳۲۹، نویسنده و اندیشمند اهل تنگستان بود. او تحصیلات عالی خود را در آمریکا گذراند و مدرک دکترای جامعهشناسی خود را از همانجا دریاف کرد. محمدحسین حبیبی فعالیتهای سیاسی خود را در جریان شرکت در جنبش دانشجویی آغاز کرد و پس از انقلاب ضدسلطنتی در سال ۱۳۵۷، هوادار سازمان مجاهدین خلق ایران شد.
پیوستن به مجاهدین
محمدحسین حبیبی پس از مطالعهی سلسله مصاحبههای مسعود رجوی درباره نیروها و خطوط مختلف سیاسی و همچنین کلاسهای تبیین جهان در سال ۱۳۵۹، هوادار سازمان مجاهدین خلق ایران شد و در کنار مقاومت قرار گرفت.
آثار محمدحسین حبیبی
محمدحسین حبیبی پس از ۳۰خرداد ۱۳۶۰، و سرآغاز مبارزهی مسلحانه، با نگارش و چاپ مقالات متعدد از مجاهدین خلق حمایت کامل کرد و از جمله مقالات تحقیقی «سیر دین و ایدئولوژی در ایران؛ از مزدک تا مجاهد» را نوشت.
محمدحسین حبیبی بسیار تحتتأثیر انقلاب ایدئولوژیک مجاهدین در سال ۱۳۶۴، قرار گرفت و بهگفتهی خودش عاشق مسعود رجوی و مجاهدین شد و کتاب «ضرورت عام رهبری» را نوشت. بخش دوم این کتاب را هم تحتعنوان «ضرورت خاص رهبری» به رشتهی تحریر درآورد که یکی از آثار منتشرنشدهی او است.
جانباختن در عملیات فروغ جاویدان
محمدحسین حبیبی بارها درخواست پیوستن به ارتش آزادیبخش ملی را داده بود و در نامهای آمادگی خود را برای شرکت در عملیاتها اعلام کرده بود. او در یکی از نامههایش به مسعود رجوی رهبر مقاومت نوشته بود:
«تصمیم گرفتم با حذف همه توضیحات فقط نتیجه را آنهم در یک کلام بگویم: میخواهم بروم، باید بروم. احتمالاً خواهید گفت کار تو اینجا ماندن و قلم زدن است، اما من خواهم گفت: دیگر سراپایم را شور و هیجان گرفته است…»
محمدحسین حبیبی در مردادماه ۱۳۶۷، موفق شد که در عملیات فروغ جاویدان شرکت کند و علیه نظام جمهوری اسلامی بجنگد و سرانجام نیز در همان عملیات جان باخت.[۱]