کاربر:Javad/صفحه تمرین3: تفاوت میان نسخه‌ها

از ایران پدیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۸۴ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۳ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''جایزه‌  خدمات بشر دوستانه بین المللی هند''' در فروردین  ۱۳۶۴ توسط مجمع ائتلاف ملی هندوستان -جامعه جهانی صلح به مسعود رجوی رهبر سازمان مجاهدین خلق ایران و مسئول شورای ملی مقاومت ایران بخاطر تلاش‌هایش در جهت متوقف کردن بمباران غیرنظامیان در جنگ ایران و عراق اهدا گردید. بدنبال قطع  بمباران غیرنظامیان از سوی عراق که با تلاش‌های مسعود رجوی صورت گرفت رژیم ایران نیز ناگزیر قطع متقابل این‌گونه بمباران‌ها را پذیرفت. جمع ائتلاف ملی هندوستان-جامعه جهانی، نزدیک به ۳۰۰ تن از نمایندگان پارلمان هند از احزاب مختلف را دربرمی‌گیرد. پیش از این این جایزه از طرف این مجمع به افرادی چون جواهر لعل نهرو، خانم گاندی، ملکه الیزابت دوم،جرج تامسون رئیس پارلمان بریتانیا تعلق گرفته بود.
{{جعبه اطلاعات سیاست‌مدار
| نام              = محمود بنی هاشمی
| تصویر            = سرگرد محمود بنی‌هاشمی.JPG
| نام کامل        = محمود بنی هاشمی
| نام مستعار      = سرگرد مصطفی
| زادروز          = ۱۹ آذر ۱۳۲۳
| شهر تولد        = سمنان
| کشور تولد        = ایران
| تحصیلات          = مهندس ستاد ارتش
| دین              = اسلام-شیعه
| حزب سیاسی        = سازمان مجاهدین خلق ایران-شورای ملی مقاومت ایران
| سمت              = مسئول آموزش نظامی کادرهای ارتش آزادیبخش ملی ایران-از اعضای شورای ملی مقاومت ایران
| فعالیت‌ها        = عضویت در سازمان مجاهدین خلق از سال۱۳۵۶ تا کنون
}}
'''محمود بنی هاشمی'''، معروف به سرگرد مصطفی (متولد ۱۹ آذر ۱۳۲۳) مهندس ستاد ارتش ایران بود. هم‌اکنون وی یکی از مسئولان [[سازمان مجاهدین خلق ایران]] و عضو [[شورای ملی مقاومت ایران|شورای ملی مقاومت]] است. محمود بنی هاشمی پس از ورود به دانشکده افسری در سال ۱۳۴۳ با درجه ستوان دوم از دانشگاه فارغ‌التحصیل شد. محمود بنی هاشمی در مدت فعالیتش در ارتش دوره‌های مختلفی را گذراند و در مجموع ۲۰ سال در ارتش شاه و خمینی مشغول به کار بود. محمود بنی هاشمی در زمانی که درجه‌اش سرگرد بود، از ارتش خارج شد.


== مجمع ائتلاف ملی هندوستان ==
محمود بنی هاشمی در سال ۱۳۵۶ با سازمان مجاهدین خلق ایران آشنا شد و به شکل مخفی با دانشجویان انقلابی دانشگاه پهلوی شیراز در ارتباط بود. او در دوران پیش از انقلاب علیه نظام شاه فعالیت می‌کرد. وی پس از پیروزی انقلاب تا سال ۱۳۶۰ با سازمان مجاهدین فعالیت می‌کرد. در سال ۶۰ با لو رفتن ارتباطاتش با سازمان مجاهدین خلق همراه دو برادر دیگرش دستگیر شد. وی پس از سه سال زندان در اوین و قزلحصار از زندان آزاد شد. سرگرد محمود بنی هاشمی پس از وصل به سازمان مجاهدین از طریق مرز در سال ۱۳۶۴ از کشور خارج شد و به [[ارتش آزادی‌بخش ملی ایران|ارتش آزادی‌بخش]] پیوست. محمود بنی هاشمی معروف به سرگرد مصطفی در سازمان مجاهدین خلق مسئولیت آموزش نظامی کادرهای ارتش آزادیبخش را به عهده دارد.
مجمع ائتلاف ملی هندوستان در سال ۱۹۷۱ برای تبلیغ پیرامون آرمان‌های جواهر لعل نهرو نخست وزیر فقید هند که با مارشال تیتو و جمال عبدالناصر جنبش غیرمتعهدها را بنیانگذاری نمود تأسیس شد. جایزه این مجمع در ابتدا توسط هیئت داوران متناسب با خدمات شخصیت‌های مختلف پیشنهاد می‌شد. سپس این پیشنهاد مورد تأیید کمیته‌ای مرکب از نمایندگان مجالس ایالتی و نمایندگان مطبوعات و روابط عمومی و روشنفکران و سایر شخصیت‌های هندی قرار می‌گرفت. اگر فردی در هیئت داوران نمایندگان پارلمان به اتفاق آراء مورد تأیید می‌گشت در مرحله‌ی بعد جایزه به او تقدیم می‌شد. اما اگر اتفاق آراء حاصل نشود جایزه به نام او ثبت شده اما به او داده نمی‌شد. بر همین اساس در طی ۱۳ سال پس از تأسیس این مجمع همه ساله جوایزی را در سطح جهان به داوری می‌گذاشت.


این جوایز عبارت بودند از :
== کودکی و جوانی ==
* جایزه در زمینه حقوق بشر مربوط به خدمات بشردوستانه‌ی بین المللی
محمود بنی هاشمی در ۱۹ آذر ۱۳۲۳ در یک خانواده مذهبی در شهر سمنان به دنیا آمد. وی دوران کودکی را در سمنان سپری کرد و پس از اخذ دیپلم در رشته ریاضی در سال ۱۳۴۳ در آزمون ورودی دانشکده افسری شرکت کرد. وی پس از قبولی در آزمون ورودی، وارد دانشکده افسری شد. محمود بنی هاشمی دوره افسری را در دانشکده افسری طی ۳ سال گذراند و در سال ۱۳۴۶ با درجه ستوان دوم از دانشکده افسری فارغ‌التحصیل شد.
* جایزه ی صلح جهانی
* جایزه تفاهم بین المللی
* جایزه ائتلاف‌های بین المللی


== تلاش برای توقف بمباران‌ها توسط مسعود رجوی ==
== دوره‌های فعالیت در ارتش ==
با آغاز بمباران غیرنظامیان توسط دو طرف جنگ ایران و عراق، مسعود رجوی از دولت عراق خواهان قطع بمباران غیرنظامیان شد. س از آن شورای ملی مقاومت و سازمان مجاهدین خلق ایران فعالیت های گسترده‌ای را برای متوقف کردن این بمباران‌ها آغاز کردند. دولت عراق سرانجام با درخواست مسعود رجوی موفقت نموده  و بمباران‌ها را بصورت موقت قطع کرد. با قطع بمباران غیرنظامیان، رژیم ایران نیز بطور موقت بمباران ها را زیر فشار‌های بین المللی قطع نمود.  
محمود بنی هاشمی مدت یک سال، دوره مقدماتی در رسته مهندسی را در دانشکده مهندسی مرکز مهندسی نیروی زمینی گذراند. محمود بنی هاشمی در مجموع مدت ۲۰ سال در ارتش شاه و خمینی مشغول به کار بود. وی در این ۲۰ سال توانست دوره‌های مهندسی و فرماندهی ستاد را بگذراند. محمود بنی هاشمی همچنین دوره‌های چتربازی و رنجر (تکاوری) را در مرکز پیاده شیراز تمام کرد. وی در دوره‌های آموزش از شاگردان ممتاز بود. محمود بنی هاشمی در دوران اشتغال در ارتش در اداره مهندسی ارتش، لشکر ۶۴ رضائیه، تیپ هوابرد شیراز، لشکر ۲۸ سنندج و نیز در دانشکده افسری مشغول به کار و فعالیت بود. مسئولیت‌ها و مشاغل محمود بنی هاشمی در ارتش ازجمله افسر آموزش در اداره مهندسی ارتش، فرمانده گروهان مستقل مهندسی، فرمانده گردان مهندسی، مسئول تأسیسات دانشکده افسری بود. آخرین درجه نظامی محمود بنی هاشمی در ارتش سرگرد بود.


مسعود رجوی در ادامه طی بیانیه ها و تلگراف‌های متعدد از رؤسای بسیاری از کشورهای جهان و بویژه از رؤسای سازمان‌های بین‌المللی مانندسازمان ملل متحد وجنبش غیرمتعدها خواستار دخالت برای قطع دائمی بمباران‌ها در راستای صلح در جنگ ایران و عراق گردید. برخی از رؤسای کشورها از جمله خانم گاندی نخست وزیر وقت هندوستان و رئیس جنبش غیرمتعهدها از این جمله بود. سرانجام با فعال شدن این موضوع و وارد شدن دبیرکل ملل متحد دولت عراق و ایران متعهد شدند که بمباران غیرنظامیان را بطور دائمی قطع نمایند.
== فعالیت‌های سیاسی ==
سرگرد محمود بنی هاشمی (سرگرد مصطفی) فعالیت‌های سیاسی خود را از سال ۱۳۵۶، زمانی که با [[سازمان مجاهدین خلق ایران]] آشنا شد آغاز کرد. وی به شکل مخفیانه با دانشجویان انقلابی دانشگاه پهلوی شیراز ارتباط برقرار کرد و در ادامه به فعالیت‌های خود در دوران انقلاب یعنی در تظاهرات علیه شاه افزود. محمود بنی هاشمی در زمان انقلاب سال ۱۳۵۷ دوره فرماندهی و ستاد را در تهران گذراند. وی در همین دوران نیز توانسته بود با تعدادی از اساتید دانشکده فرماندهی و ستاد، تیمی تشکیل بدهد. محمود بنی هاشمی ضمن این ارتباطات دائم با نظامیان برخی از پادگاه‌های مستقر در تهران از جمله باغ‌شاه به آموزش هم‌زمان نیروهای انقلابی به صورت مخفیانه پرداخت. این کار سرگرد محمود بنی هاشمی باعث شد مدارکی که از ضد اطلاعات دانشکده فرماندهی و ستاد به دست آمده بود،‌ به همراه فرماندهانی که وی با آن‌ها ارتباط داشت،‌ در لیست و سندی مکتوب در دست ساواک قرار بگیرد. اما پیروزی [[انقلاب ضد سلطنتی|انقلاب ضد سلطنتی ۵۷]]، باعث شد این عمل به نتیجه نرسد. در ادامه بدست آمدن این سند باعث شد پیامی از طرف ارتش برای سرگرد محمود بنی هاشمی و برخی از همکارانش مبنی بر همکاری نزدیک با ارتش و مشاغلی از جمله فرمانده لشکر و نظیر آن داده شود. در همین رابطه صیاد شیرازی که بعدها توسط سازمان مجاهدین خلق ایران کشته شد، از آنجایی که هم‌دوره محمود بنی هاشمی بود، حضوری از او درخواست همکاری کرد. همچنین سرهنگ نامجو که در آن زمان فرمانده دانشکده افسری و از فرماندهان بالای ارتش بود، از محمود بنی هاشمی درخواست کرد تا با آن‌ها همکاری کند. اما سرگرد محمود بنی هاشمی با استمرار فعالیتش در [[سازمان مجاهدین خلق ایران]] به تمام درخواست‌ها جواب رد داد.


== اهداء جایزه خدمات خدمات بشر دوستانه ==
== سال ۶۰ و دستگیری ==
با قطع بمباران غیرنظامیان، مجمع ائتلاف ملی هندوستان -جامعه جهانی  جایزه‌ی خود را به نام مسعود رجوی رهبر سازمان مجاهدین خلق ایران تصویب نموده و از وی برای دریافت جایزه دعوت شد. از آنجا که مسافرت مسعود رجوی به هندوستان امکان‌پذیر نبود مجمع ائتلاف ملی هندوستان تصمیم گرفت رئیس خود را که همزمان سرپرست داوران این مجمع نیز بود برای اهداء جایزه به پاریس اعزام کند.
سرگرد محمود بنی هاشمی (سرگرد مصطفی) در سال ۱۳۶۰ در رابطه با [[سازمان مجاهدین خلق ایران]] به همراه دو برادرش دستگیر شد. مامورین رژیم ایران، خانه مسکونی وی به همراه وسایل آن را غارت کردند. در پی این دستگیری یکی از برادران محمود بنی هاشمی به نام مصطفی بنی هاشمی که بعدها محمود نام وی را روی خود نهاد، زیر شکنجه مأموران خمینی در زندان کشته شد. برادر دیگر وی به نام ابوالقاسم پس از ۳ سال از زندان آزاد شد و به سازمان مجاهدین خلق ایران پیوست. ابوالقاسم در جریان عملیات فروغ جاویدان شهید شد. سرگرد محمود بنی هاشمی نیز پس از ۳ سال زندان و تحمل شکنجه‌های بسیار از زندان آزاد شد. پس از آزادی محمود بنی هاشمی از زندان، فرمانده دانشکده افسری در آن زمان از وی درخواست کرد که در ارتش خمینی به فعالیت خود ادامه دهد. به او وعده داد در مناصب بالای ارتش به او نیاز دارند اما سرگرد محمود بنی هاشمی نپذیرفت و به سازمان مجاهدین خلق پیوست.


=== مراسم اهدا جایزه  ===
== پیوستن به ارتش آزادیبخش ==
روز چهارشنبه ۱ مهر پرفسور راج بالدو رئیس مجمع و سرپرست هیئت داوران برای مراسم اهداء جایزه  به محل اقامت مسعود رجوی رفت. این مراسم با حضور رییس سازمان حقوق‌بشر نوین و عضو کنونی کمیسیون ملی مشورتی حقوق‌بشر فرانسه آغاز شد. در این مراسم حاج خلیل رضایی ( پدر مهدی رضایی ، احمد رضایی و رضا رضایی ) از شهدای مجاهدین خلق ۷ شهرزاد صدر ، محمود عضدانلو ، بهزاد معزی ، بهمن اعتماد ، دکتر صالح رجوی و چند تن دیگر برگزار شد. همچنین در این مراسم یک کودک خردسال که فرزند یک زوج کشته شده توسط رژیم ایران بود نیز حاضر بود. در ابتدای مراسم مسعود رجوی این کودک را معرفی کرد.
سرگرد محمود بنی هاشمی سرانجام در سال ۱۳۶۴ با تلاش فراوان موفق شد از منطقه مرزی از کشور خارج شده و به [[ارتش آزادی‌بخش ملی ایران|ارتش آزادی‌بخش ملی]] بپیوندد. سرگرد محمود بنی هاشمی در حضورش در سازمان مجاهدین از سال ۱۳۶۴ تاکنون مسئولیت‌های بسیاری به عهده داشت. اصلی‌ترین مسئولیت وی آموزش نظامی کادرهای ارتش آزادیبخش ملی بوده است. وی همچنین در برگزاری چندین رژه‌ی ارتش آزادی‌بخش و انجام مانورهای ارتش آزادی‌بخش و به ویژه در آموزش نیروهای ویژه و تکاور ارتش آزادی‌بخش نقش داشته است.


=== سخنان پروفسور راج بالدو ===
== منابع ==
پروفسور راج بالدو پیش از اهداء جایزه به مسعود رجوی گفت:
* مصاحبه با محمود بنی هاشمی
 
آقای مسعود رجوی
 
دوستان عالیقدر ایرانی و فرانسوی
 
برای من باعث افتخار است که توسط مجمع جهانی صلح هندوستان به اینجا فرستاده شدم تا با خوشوقتی جایزه‌ی  خدمات بشردوستانه‌ی بین المللی را همراه با عالیترین تقدیرات از خدمات فوق العاده ی ایشان در  ۸۴-۱۹۸۳ جهت ترفیع ارزش‌های انسانی تقدیم نمایم. خوشبختم که برخی از شایستگی‌هایی را که بخاطر آن آقای مسعود رجوی شایان دریافت جایزه‌ی جهانی خدمات بشردوستانه‌ی بین المللی محسوب گشته و توسط هیئت داوران حائز خدمات برجسته‌ای شناخته شده است را بترتیب زیر دسته بندی نمایم
 
اول پیشنقدمی و نقش پیشتازانه برای صلح در جنگ ایران و عراق همراه با ارائه ی شرائط عادلانه و شرافتمندانه‌ای که در طرح صلح شورای ملی مقاومت پیش‌بینی شده  و مقامات عراقی نیز با آن موافقت کرده اند.  این طرح با صلح با تلاش‌های تحسین انگیز <references />

نسخهٔ کنونی تا ‏۷ ژانویهٔ ۲۰۲۰، ساعت ۲۰:۲۱

محمود بنی هاشمی
سرگرد محمود بنی‌هاشمی.JPG
شناسنامه
نام کاملمحمود بنی هاشمی
نام مستعارسرگرد مصطفی
زادروز۱۹ آذر ۱۳۲۳
زادگاهسمنان، ایران
تحصیلاتمهندس ستاد ارتش
دیناسلام-شیعه
اطلاعات سیاسی
حزب سیاسیسازمان مجاهدین خلق ایران-شورای ملی مقاومت ایران
سمتمسئول آموزش نظامی کادرهای ارتش آزادیبخش ملی ایران-از اعضای شورای ملی مقاومت ایران
فعالیت‌هاعضویت در سازمان مجاهدین خلق از سال۱۳۵۶ تا کنون

محمود بنی هاشمی، معروف به سرگرد مصطفی (متولد ۱۹ آذر ۱۳۲۳) مهندس ستاد ارتش ایران بود. هم‌اکنون وی یکی از مسئولان سازمان مجاهدین خلق ایران و عضو شورای ملی مقاومت است. محمود بنی هاشمی پس از ورود به دانشکده افسری در سال ۱۳۴۳ با درجه ستوان دوم از دانشگاه فارغ‌التحصیل شد. محمود بنی هاشمی در مدت فعالیتش در ارتش دوره‌های مختلفی را گذراند و در مجموع ۲۰ سال در ارتش شاه و خمینی مشغول به کار بود. محمود بنی هاشمی در زمانی که درجه‌اش سرگرد بود، از ارتش خارج شد.

محمود بنی هاشمی در سال ۱۳۵۶ با سازمان مجاهدین خلق ایران آشنا شد و به شکل مخفی با دانشجویان انقلابی دانشگاه پهلوی شیراز در ارتباط بود. او در دوران پیش از انقلاب علیه نظام شاه فعالیت می‌کرد. وی پس از پیروزی انقلاب تا سال ۱۳۶۰ با سازمان مجاهدین فعالیت می‌کرد. در سال ۶۰ با لو رفتن ارتباطاتش با سازمان مجاهدین خلق همراه دو برادر دیگرش دستگیر شد. وی پس از سه سال زندان در اوین و قزلحصار از زندان آزاد شد. سرگرد محمود بنی هاشمی پس از وصل به سازمان مجاهدین از طریق مرز در سال ۱۳۶۴ از کشور خارج شد و به ارتش آزادی‌بخش پیوست. محمود بنی هاشمی معروف به سرگرد مصطفی در سازمان مجاهدین خلق مسئولیت آموزش نظامی کادرهای ارتش آزادیبخش را به عهده دارد.

کودکی و جوانی

محمود بنی هاشمی در ۱۹ آذر ۱۳۲۳ در یک خانواده مذهبی در شهر سمنان به دنیا آمد. وی دوران کودکی را در سمنان سپری کرد و پس از اخذ دیپلم در رشته ریاضی در سال ۱۳۴۳ در آزمون ورودی دانشکده افسری شرکت کرد. وی پس از قبولی در آزمون ورودی، وارد دانشکده افسری شد. محمود بنی هاشمی دوره افسری را در دانشکده افسری طی ۳ سال گذراند و در سال ۱۳۴۶ با درجه ستوان دوم از دانشکده افسری فارغ‌التحصیل شد.

دوره‌های فعالیت در ارتش

محمود بنی هاشمی مدت یک سال، دوره مقدماتی در رسته مهندسی را در دانشکده مهندسی مرکز مهندسی نیروی زمینی گذراند. محمود بنی هاشمی در مجموع مدت ۲۰ سال در ارتش شاه و خمینی مشغول به کار بود. وی در این ۲۰ سال توانست دوره‌های مهندسی و فرماندهی ستاد را بگذراند. محمود بنی هاشمی همچنین دوره‌های چتربازی و رنجر (تکاوری) را در مرکز پیاده شیراز تمام کرد. وی در دوره‌های آموزش از شاگردان ممتاز بود. محمود بنی هاشمی در دوران اشتغال در ارتش در اداره مهندسی ارتش، لشکر ۶۴ رضائیه، تیپ هوابرد شیراز، لشکر ۲۸ سنندج و نیز در دانشکده افسری مشغول به کار و فعالیت بود. مسئولیت‌ها و مشاغل محمود بنی هاشمی در ارتش ازجمله افسر آموزش در اداره مهندسی ارتش، فرمانده گروهان مستقل مهندسی، فرمانده گردان مهندسی، مسئول تأسیسات دانشکده افسری بود. آخرین درجه نظامی محمود بنی هاشمی در ارتش سرگرد بود.

فعالیت‌های سیاسی

سرگرد محمود بنی هاشمی (سرگرد مصطفی) فعالیت‌های سیاسی خود را از سال ۱۳۵۶، زمانی که با سازمان مجاهدین خلق ایران آشنا شد آغاز کرد. وی به شکل مخفیانه با دانشجویان انقلابی دانشگاه پهلوی شیراز ارتباط برقرار کرد و در ادامه به فعالیت‌های خود در دوران انقلاب یعنی در تظاهرات علیه شاه افزود. محمود بنی هاشمی در زمان انقلاب سال ۱۳۵۷ دوره فرماندهی و ستاد را در تهران گذراند. وی در همین دوران نیز توانسته بود با تعدادی از اساتید دانشکده فرماندهی و ستاد، تیمی تشکیل بدهد. محمود بنی هاشمی ضمن این ارتباطات دائم با نظامیان برخی از پادگاه‌های مستقر در تهران از جمله باغ‌شاه به آموزش هم‌زمان نیروهای انقلابی به صورت مخفیانه پرداخت. این کار سرگرد محمود بنی هاشمی باعث شد مدارکی که از ضد اطلاعات دانشکده فرماندهی و ستاد به دست آمده بود،‌ به همراه فرماندهانی که وی با آن‌ها ارتباط داشت،‌ در لیست و سندی مکتوب در دست ساواک قرار بگیرد. اما پیروزی انقلاب ضد سلطنتی ۵۷، باعث شد این عمل به نتیجه نرسد. در ادامه بدست آمدن این سند باعث شد پیامی از طرف ارتش برای سرگرد محمود بنی هاشمی و برخی از همکارانش مبنی بر همکاری نزدیک با ارتش و مشاغلی از جمله فرمانده لشکر و نظیر آن داده شود. در همین رابطه صیاد شیرازی که بعدها توسط سازمان مجاهدین خلق ایران کشته شد، از آنجایی که هم‌دوره محمود بنی هاشمی بود، حضوری از او درخواست همکاری کرد. همچنین سرهنگ نامجو که در آن زمان فرمانده دانشکده افسری و از فرماندهان بالای ارتش بود، از محمود بنی هاشمی درخواست کرد تا با آن‌ها همکاری کند. اما سرگرد محمود بنی هاشمی با استمرار فعالیتش در سازمان مجاهدین خلق ایران به تمام درخواست‌ها جواب رد داد.

سال ۶۰ و دستگیری

سرگرد محمود بنی هاشمی (سرگرد مصطفی) در سال ۱۳۶۰ در رابطه با سازمان مجاهدین خلق ایران به همراه دو برادرش دستگیر شد. مامورین رژیم ایران، خانه مسکونی وی به همراه وسایل آن را غارت کردند. در پی این دستگیری یکی از برادران محمود بنی هاشمی به نام مصطفی بنی هاشمی که بعدها محمود نام وی را روی خود نهاد، زیر شکنجه مأموران خمینی در زندان کشته شد. برادر دیگر وی به نام ابوالقاسم پس از ۳ سال از زندان آزاد شد و به سازمان مجاهدین خلق ایران پیوست. ابوالقاسم در جریان عملیات فروغ جاویدان شهید شد. سرگرد محمود بنی هاشمی نیز پس از ۳ سال زندان و تحمل شکنجه‌های بسیار از زندان آزاد شد. پس از آزادی محمود بنی هاشمی از زندان، فرمانده دانشکده افسری در آن زمان از وی درخواست کرد که در ارتش خمینی به فعالیت خود ادامه دهد. به او وعده داد در مناصب بالای ارتش به او نیاز دارند اما سرگرد محمود بنی هاشمی نپذیرفت و به سازمان مجاهدین خلق پیوست.

پیوستن به ارتش آزادیبخش

سرگرد محمود بنی هاشمی سرانجام در سال ۱۳۶۴ با تلاش فراوان موفق شد از منطقه مرزی از کشور خارج شده و به ارتش آزادی‌بخش ملی بپیوندد. سرگرد محمود بنی هاشمی در حضورش در سازمان مجاهدین از سال ۱۳۶۴ تاکنون مسئولیت‌های بسیاری به عهده داشت. اصلی‌ترین مسئولیت وی آموزش نظامی کادرهای ارتش آزادیبخش ملی بوده است. وی همچنین در برگزاری چندین رژه‌ی ارتش آزادی‌بخش و انجام مانورهای ارتش آزادی‌بخش و به ویژه در آموزش نیروهای ویژه و تکاور ارتش آزادی‌بخش نقش داشته است.

منابع

  • مصاحبه با محمود بنی هاشمی