کاربر:Sayfe/صفحه تمرین-سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی

از ایران پدیا
< کاربر:Sayfe
نسخهٔ تاریخ ‏۲۰ ژوئن ۲۰۲۴، ساعت ۱۱:۱۷ توسط Sayfe (بحث | مشارکت‌ها) (سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
پرش به ناوبری پرش به جستجو

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی زاده‌ی ۲۵ فروردین ۱۳۵۰ در فریمان؛ سیاستمدار اصولگرای ایرانی و نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی و نماینده مشهد در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی می‌باشد. وی پیش‌تر به عنوان نماینده حوزه انتخابیه مشهد و کلات  در دوره‌ی هشتم، نهم و دهم در مجلس شورای اسلامی عضویت داشته  و در دوره نهم و دهم، دبیر و عضو هیئت‌رئیسه مجلس بوده است. وی از زمان تشکیل جبهه پایداری، به عضویت این حزب درآمد.

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی جز هفت نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ بود و با کسب ۹۹۹ هزار و ۷۱۸ رای، نفر چهارم انتخابات شد.

قاضی‌زاده دانش‌آموخته دکتری پزشکی (جراح گوش، حلق و بینی) است و پیش از نمایندگی، ریاست دانشگاه علوم پزشکی سمنان را بر عهده داشت. وی در فاصله سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۳ سخنگوی جبهه پایداری بود.

قاضی‌زاده هاشمی از سال ۱۴۰۰ به عنوان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران منصوب شد.

منبع: افکار نیوز    امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی کیست؟ +سوابق و برنامه‌ها (afkarnews.com)

قاضی‌زاده هاشمی به عنوان یک سیاستمدار اصولگرا در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰، مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت. با وجود اینکه از او به عنوان «نامزد پوششی» برای حمایت از ابراهیم رئیسی نام برده می‌شد، از انتخابات انصراف نداد و تا پایان روز رای در رقابت باقی ماند. او با حدود یک میلیون رای، پس از ابراهیم رئیسی، محسن رضایی و عبدالناصر همتی در مرتبه چهارم و آخر قرار گرفت.

امیرحسین قاضی‌زاده در انتخابات سال ۱۴۰۰ برای جلب آرا رای‌دهندگان افزون بر  وعده‌های مختلف، مدعی شد که مشکل بورس را ظرف  سه روز حل خواهد کر!.  ازجمله اقدامات واکنش‌ برانگیز وی در آن انتخابات فیلم نمایشی انتخاباتی وی بود. قاضی زاده در این فیلم پس از صرف غذا به همراه مادرش، سفره را روی فرش تکاند. این حرکت واکنش‌‌های زیادی برانگیخت به طوری‌که  در توجیه این نمایش گفت: ‌ «خیلی‌ها سر سفره انقلاب نشسته‌اند که در این دوره باید تکانده شوند.» وی  درپاسخ به این انتقاد که چرا سفره را روی فرش می‌‌تکاند، گفته بود که خانه مادرش نشانی از وطن بوده و او باید سفره انقلاب را در وطن می‌تکاند نه خارج از وطن!

قاضی زاده دولت احتمالی آینده خود را «دولت خانواده» نامگذاری کرده  و خودش را خادم مردم می‌خواند.

قاضی زاده تصریح کرده بود که در صورت حضور مخبر (نیابت کنونی مقام  ریاست جمهوری) به نفع ایشان کنار خواهد رفت.

قاضی زاده عضو سابق جبهه پایداری انقلاب اسلامی هم اکنون عضویت شورای مرکزی حزب اسلامی قانون را بعهده دارد.

منبع: بی‌بی‌سی‌ فارسی امیرحسین قاضی زاده هاشمی کیست؟ - BBC News فارسی