سید علی نبوی چاشمی: تفاوت میان نسخه‌ها

پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۵۱: خط ۵۱:
| پانویس            =
| پانویس            =
}}
}}
'''سید علی نبوی چاشمی'''، (متولد ۱۳۴۹، قم – درگذشته ۱۲ تیر ۱۴۰۳، قم) از هواداران قدیمی سازمان مجاهدین خلق ایران بود. سید علی نبوی در روستای چاشم بزرگ شد، محیطی که با سنت‌های به‌جامانده از مبارزان پیشین گروه خورده بود. سید علی نبوی چاشمی از همان نوجوانی با '''[[سازمان مجاهدین خلق ایران]]''' آشنا شد. به‌ویژه پس از آشنایی با علی‌اصغر عمادی چاشمی، بیشتر جذب ایدئولوژی و آرمان مجاهدین گردید. او در مجموع ۴ بار دستگیر و زندانی شد و ۸ سال را در زندان و تبعید گذراند. سید علی نبوی و خانواده‌اش در طول این سالیان توسط دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی تحت فشار قرار گرفتند و نیروهای امنیتی بارها به خانه و خانواده‌ی او هجوم برده و آن‌ها را از حقوق شهروندی محروم کردند. سید علی نبوی برای دیدار اعضای خانواده و دوستانش، دو بار به '''[[قرارگاه اشرف]]''' سفر کرد. او تا آخرین لحظات عمرش به دفاع از آرمان مجاهدین ادامه داد از او دست‌نوشته‌هایی چون خاطرات و نامه‌هایی که در مورد دوستان شهید و اعدام‌شده‌اش نوشته، باقی مانده که بیانگر مواضع سیاسی و دیدگاه او نسبت به مبارزه و اعتقادات آزادی‌خواهانه‌ی اوست. سید علی نبوی چاشمی در ۱۲ تیرماه ۱۴۰۳، به‌علت بیماری ریوی در بیمارستانی در شهر قم درگذشت و پیکر او به روستای چاشم منتقل و به خاک سپرده شد.
'''سید علی نبوی چاشمی'''، (متولد ۱۳۴۹، قم – درگذشته ۱۲ تیر ۱۴۰۳، قم) از هواداران قدیمی سازمان مجاهدین خلق ایران بود. سید علی نبوی در روستای چاشم بزرگ شد، محیطی که با سنت‌های به‌جامانده از مبارزان پیشین گره خورده بود. سید علی نبوی چاشمی از همان نوجوانی با '''[[سازمان مجاهدین خلق ایران]]''' آشنا شد. به‌ویژه پس از آشنایی با علی‌اصغر عمادی چاشمی، بیشتر جذب ایدئولوژی و آرمان مجاهدین گردید. او در مجموع ۴ بار دستگیر و زندانی شد و ۸ سال را در زندان و تبعید گذراند. سید علی نبوی و خانواده‌اش در طول این سالیان توسط دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی تحت فشار قرار گرفتند و نیروهای امنیتی بارها به خانه و خانواده‌ی او هجوم برده و آن‌ها را از حقوق شهروندی محروم کردند. سید علی نبوی برای دیدار اعضای خانواده و دوستانش، دو بار به '''[[قرارگاه اشرف]]''' سفر کرد. او تا آخرین لحظات عمرش به دفاع از آرمان مجاهدین ادامه داد از او دست‌نوشته‌هایی چون خاطرات و نامه‌هایی که در مورد دوستان شهید و اعدام‌شده‌اش نوشته، باقی مانده که بیانگر مواضع سیاسی و دیدگاه او نسبت به مبارزه و اعتقادات آزادی‌خواهانه‌ی اوست. سید علی نبوی چاشمی در ۱۲ تیرماه ۱۴۰۳، به‌علت بیماری ریوی در بیمارستانی در شهر قم درگذشت و پیکر او به روستای چاشم منتقل و به خاک سپرده شد.


==روستای چاشم==
==روستای چاشم==
خط ۶۶: خط ۶۶:


===دستگیری دوم===
===دستگیری دوم===
سید علی نبوی در سال ۱۳۷۱، به‌خاطر فعالیت و ارتباط با سازمان مجاهدین خلق، بار دیگر در شهر قم دستگیر شد و ۴ سال را در زندان و تبعید گذراند. او ابتدا مدتی را در زندان ساحلی قم سپری کرد و سپس به '''[[زندان اوین]]''' تبعید شد. سید علی نبوی پس از آزادی از زندان نیز بدون این‌که به او اجازه ملاقات با خانواده‌اش داده شود، به بندرعباس و یزد تبعید گردید. او باز هم در طول این مدت به تبلیغ آرمان مجاهدین می‌پرداخت و تأثیر زیادی روی دوستان و هم‌بندی‌هایش داشت. (سید علی نبوی سالیان زیادی با '''[[سید حسین سیدی]]''' که از کانون‌های شورشی مجاهد خلق بود، دوست و هم‌بند بود.)
سید علی نبوی در سال ۱۳۷۱، به‌خاطر فعالیت و ارتباط با سازمان مجاهدین خلق، بار دیگر در شهر قم دستگیر و به ساوه تبعید شد و ۴ سال را در زندان و تبعید گذراند. او دوباره از ساوه به قم منتقل و مدتی را در زندان ساحلی قم سپری کرد و سپس به '''[[زندان اوین]]''' تبعید شد. سید علی نبوی پس از آزادی از زندان نیز بدون این‌که به او اجازه ملاقات با خانواده‌اش داده شود، به بندرعباس و یزد تبعید گردید. او باز هم در طول این مدت به تبلیغ آرمان مجاهدین می‌پرداخت و تأثیر زیادی روی دوستان و هم‌بندی‌هایش داشت. (سید علی نبوی سالیان زیادی با '''[[سید حسین سیدی]]''' که از کانون‌های شورشی مجاهد خلق بود، دوست و هم‌بند بود.)


===دستگیری سوم===
===دستگیری سوم===
۶٬۳۸۰

ویرایش

منوی ناوبری