منوچهر طاهرزاده: تفاوت میان نسخه‌ها

پرش به ناوبری پرش به جستجو
۳٬۵۵۸ بایت اضافه‌شده ،  ‏۱۹ آوریل ۲۰۱۸
بدون خلاصۀ ویرایش
(صفحه‌ای تازه حاوی «منوچهر طاهرزاده جستارهای وابسته == == منابع == {{پانویس}}» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
منوچهر طاهرزاده  
'''منوچهر طاهرزاده''' (متولد [[کرمانشاه]] ۱۳۳۱ - درگذشت ۱۵ آذر ۱۳۲۸) آهنگساز، خواننده سبک پاپ و نوازنده ویلون و سه تار ،با  سی و پنج سال سابقأ خوانندگی در گروه‌های موسیقی کردی، سنتی و پاپ را داشت.
 
== زندگی نامه ==
طاهرزاده در سال ۱۳۳۴در شهر کرمانشاه در خانواده ای هنرمند و هنردوست به دنیا آمد. پدرش استاد یدالله طاهرزاده نوازنده چیره دست تار است و همچنین عموها و پسردایی هایش همگی در راه موسیقی عرفانی قدم نهادند. وی پنجم دبستان بود ویولن می‌نواخت، ‌در شانزده سالی با گروه ارکستر رادیو کرمانشاه همکاری داشت. خود وی می گوید: «کار تئوری موسیقی لازمه کار تنظیم و تحقیق است که من در این زمینه مدیون استاد مسعود زنگنه مجد هستم که در تدریس حوصله زیادی دارند و از تعلیمات پسر دایی پدرم استاد فریدون حافظی بهره بردم و آوازخوانی را زیر نظر مستقیم عمویم استاد عنایت الله طاهرزاده که از صدای خوبی برخوردار بود فرا گرفتم و موارد زیادی هم در تنظیم و رهبری ارکستر را استاد محمود مرآتی به من آموخت که همگی درحق من نهایت لطف را داشتند». منوچهر طاهرزاده از چهره های برجسته و باسابقه موسیقی بود، ‌در نواختن ویولن، کمانچه، تار و تنبک مهارت داشت و ویولن رابه صورت تخصصی می‌نواخت. در آواز شیوه خاص خود را داشت و با ارکسترهای زیادی در کرمانشاه و تهران همکاری کرده‌اند. همکاری در ارکسترهای استاد علی ناظری در فرهنگ و هنر، همکاری با ارکستر رادیو کرمانشاه با استاد محمود مرآتی، همکاری با مرکز حفظ و اشاعه موسیقی و ارکستر این مرکز به سرپرستی استاد مسعود زنگنه مجد، همکاری با گروه ابوالقاسم پرندیان در تلویزیون نوپای آن زمان. با همکاری پرندیان و فرهاد سهرابی برنامه (نسیم آسا) را در مرکز کرمانشاه تهیه کرده، وی در تهران همکاری با ارکسترهایی با ناصر چشم آذر، داوود اردلان و… را در کارنامه خود دارد. در سال ۶۸دراولین و دومین جشنواره تولیدات صدا و سیما مراکز استان‌ها عنوان بهترین خواننده را به خود اختصاص داد.
 
همچنین درصدد بود که کارقدمای کرمانشاهی را زنده کند مانند «درویش حسن خان خراباتی» که کاست بیدلان نمونه بارز آن است، آخرین آلبوم وی آلونک نام داشت که به بازار ارزه شد. وی در ۱۴ آذر ماه ۱۳۸۲ ، ساعت ۱۱ صبح در بیمارستان طالقانی کرمانشاه در اثر سرطان کبد در گذشت.
 
== آلبوم‌ها ==
 
== آلبوم ==
 
== بهترین آهنگها ==
 
== درگذشت ==
جستارهای وابسته ==
جستارهای وابسته ==


== منابع ==
== منابع ==
{{پانویس}}
{{پانویس}}
۱٬۱۳۲

ویرایش

منوی ناوبری