کاربر:Mohsen/صفحه تمرین: تفاوت میان نسخه‌ها

خط ۳۵۰: خط ۳۵۰:


=== پشتیبانی  و لجستیک ===
=== پشتیبانی  و لجستیک ===
وقتی به صورت گسترده تمامی افرادی ارتش آزادیبخش وارد آموزش شدند، یکی از مسائلی که باید هر روز حل شود لجستیک و پشتیبانی این آموزش‌هاست، تعمیرات جنگ‌افزارها و تانک‌ها یکی از مهمترین کارهایی است که اگر انجام نمی‌شد، امر آموزش هم پیش نمی‌رفت. در نتیجه یکی از نیازهای ارتش آزادیبخش داشتن تعمیرکاران متخصص بود، که در این زمینه هم ارتش آزادیبخش وارد آموزش شد و تعمیرکاران زیادی را تربیت کرد.
متخصصان فنی ارتش آزادیبخش به‌سرعت تعمیرات سنگین و تعویض و بازسازی قطعات پیچیده‌ی سلاحهای سبك و نیمه‌سنگین و سنگین را فرا گرفتند. ارتش آزادیبخش در این مرحله در زمینه‌ی تعمیرات فنی نیز به مرز خودكفایی رسید. معاونت لجستیك ارتش آزادیبخش هم‌چنین به آموزش تعمیرات صحرایی پرداخت و یكانهای زرهی علاوه بر سایر آموزشها چه در زمینه سازمان رزم و چه در زمینهٌ توانایی فنی و دانش و تجربه تخصصی به مرز خودكفایی رسیدند. جریان  استفاده‌‌ی مستمر از سلاح‌ها، ضرورت ساخت و تولید قطعات سلاح و قطعات یدكی را در دستور كار قرار داد.‌كارگاههای تراشكاری و ریخته‌گری تأسیس شد و تولید برخی قطعات یدكی سلاحها آغازگردید.‌<ref>کتاب ارتش آزادیبخش ملی ایران چاپ ۱۳۷۴</ref>


=== رژه بزرگ ===
=== رژه بزرگ ===
۳ سال بعد از عملیات فروغ جاویدان و پایان جنگ ایران و عراق، و ۶ ماه بعد از حمله آمریکا به عراق و نابودی بخش اعظم ارتش عراق، ابهامات و علامت‌ سؤالهایی در رابطه با ارتش آزادیبخش ملی ایران ایجاد می‌کرد، دولت ایران هم  مدعی شده بود:
« آن (ارتش آزادیبخش) را تماماً  نابود كرده و بیش از ۴ یا ۵ هزار تن از آنان را كشته است! ساواك رژیم نیز در ضدتبلیغ  خود گفته بود: در زمان بحران كویت، انبوه  رزمندگان ارتش آزادیبخش صفوف یكانهای خود را ترك كرده و به تركیه یا اروپا گریخته‌اند».<ref>کتاب ارتش آزادیبخش ملی ایران ۱۳۷۴</ref>
در نتیجه ارتش آزادیبخش باید خودش را نشان می‌داد، لذا برای این کار یک رژه‌ی بزرگ ترتیب دادند، و با این کار یک شوک به رسانه‌ها وارد کردند و از زیر خاکستر جنگ ‌مهیب آمریکا و عراق و حملات دولت ایران بیرون آمد و قدرت و انضباط نظامی خودش را به نمایش گذاشت.
یکی از شاخص‌های قدرت در هر ارتشی نظم و هماهنگی در رژه‌ی نظامی آن ارتش است، ارتش آزادیبخش هم با تمرینات زیاد رژه‌ای به نمایش گذاشت که رسانه‌های خبری و کارشناسان نظامی را تحت تأثیر خودش قرار داد.
واشنگتن پست هم در باره‌ی این رژه نوشت: «در مرز ایران، جهان یك آلترناتیو ممكن برای رژیم خمینی دارد»‌‌‌‌
خبرگزای رویتر در این خصوص گزارش داد: «در مقایسه با استانداردهای گروههای مقاومت در سراسر جهان این یك نمایش خیره‌كننده از قدرت بود».
تلویزیون سی‌ان‌ان  بعد از این  رژه، ارتش آزادیبخش را «یك ارتش به خوبی آموزش‌دیده با دیسیپلین، متحد و مصمم برای سرنگونی رژیم ایران» توصیف نمود.
تلویزیون  آلمان: «مقاومت ایران خود را برای به دست گرفتن قدرت آماده می‌كند».
نیویورك تایمز: «رژیم ایران دربرابر خود ارتشی مصمم می‌یابد».
خبرگزاری گاما پرس نوشت: «نمایش خارق العاده قدرت نظامی»
خبرگزاری سیپا پرس هم نوشت: «ارتش آزادیبخش ملی به عنوان یك نیروی جنگنده، خیره‌كننده و نمونه‌ی نظم و كارآیی نظامی»‌‌ این خبر گزاری ادامه داد:<blockquote>«شاید این تنها ارتش در جهان باشد كه در آن زنان در خط مقدم نبرد شركت می‌كنند و لشكرهای صیقل‌یافته و رزمندگان آن به‌طور بارزی چشم‌ها را به خود خیره كرده‌اند. اكثر زنان رزمنده در این ارتش از دانشگاههای ایران و آمریكا و اروپا فارغ‌التحصیل شده‌اند. كه این ارتش را به یكی از تحصیل‌كرده‌ترین ارتش‌های جهان تبدیل كرده و تكنیسین‌های ماهر این ارتش مقاومت اكثر وسایل و جنگ‌افزارهای به غنیمت گرفته شده را تعمیر و قابل استفاده كرده‌اند».</blockquote>تلویزیون هدلاین نیوز هم گفت: «جنبش مقاومت ایران ابعاد كاملاً تازه‌یی به خود گرفته است»‌‌‌


== ورود زنان به سلسله مراتب فرماندهی در ارتش آزادیبخش ==
== ورود زنان به سلسله مراتب فرماندهی در ارتش آزادیبخش ==
۹۷۳

ویرایش