کاربر:Hossein/1402826صفحه تمرین: تفاوت میان نسخه‌ها

پرش به ناوبری پرش به جستجو
خط ۷۷: خط ۷۷:


===== اعدام =====
===== اعدام =====
یک مقدار از این رسانه ها در رابطه با اعدامهایی که در زندانهای ایران انجام شده بود گزارش میداد یکیشون از این روزنامه ای بنام فرانسوا که در رابطه با اکتبر ۱۹۸۱ دویست تا کودک در صفحه اولش چاپ کرده بود توی زندانهای ایران به اعدام رسیدند . در رابطه با این ترس و وحشت و واهمه ای که در مردم ایجاد کرده بودند در عین حال اعدامهای متعددی در مکانهای عمومی و میدانها برپا میکردند این اعدامها را . اینجا یک تصویری میبیند که ۲۰نفر را اینجا دارند اعدام گروهی میشوند درحضور عموم درشهر تبریز. این یک خبرگزاری هلندی است که عکاس اش عکس را گرفته و این توی یک روزنامه یک مجله هلندی انتشار پیدا کرد این تصویر. طبق این روایات و اظهارات شان در رابطه با این زندانها بعنوان شاهد باهاش از مدت زمان جولای تا سپتامبر ۱۹۸۱ بعضی وقتها روزی از ۱۰۰ نفر هم بیشتر اعدام میشد و حتی در وقت های شب و نیمه شب هم اعدام ادامه پیدا میکرد ولی در دادگاه بدوی شنیده بودیم که اشخاصی که در زندانها کار میکردند در بین سه شبانه روز پی در پی از ۲۷ تا ۲۹ سپتامبر۱۹۸۱(۵ تا ۷ مهر ۱۳۶۰)  بیشتر از ۱۸۰۰ اعدام شدند در زندان اوین اعدام شدند و اینجا من اشاره میکنم به اظهارات شاهد محمد زند من بهش اشاره میکنم  بحالت ویژه در دادگاه بدوی . طبق این اطلاعاتی که در پرونده بدست ما رسیده تمام اشخاصی که در سالهای ۱۹۸۱ و ۸۲ اعدام شدند حتی میتوانستند تعدادشون از افرادی که در ۸۸ اعدام شدند تعدادشون بیشتر شده باشه. این در اصل من توی این تصویر بریده شده های عنوانهای مختلف تیترهای مختلف روزنامه های مختلف که گزارش دادند که در اصل چند نفر اعدام شدنددر تاریخ های مختلف و تعدادشون بسیار زیاد بوده.  
تعدادی از این رسانه ها در رابطه با اعدامهایی که در زندانهای ایران انجام شده بود گزارش میداد یکی از اینها روزنامه‌ای است به‌نام فرانسوا گزارشی در اکتبر ۱۹۸۱ دویست تا کودک در صفحه اولش چاپ کرده بود که در زندانهای ایران اعدام شدند. برای ایجاد ترس و وحشت و واهمه در میان مردم اعدامهای متعددی در مکانهای عمومی و میدانها اجرا کردند. اینجا یک تصویری میبیند که ۲۰نفر اینجا دارند اعدام گروهی میشوند درحضور عموم، درشهر تبریز. این یک خبرگزاری هلندی است که عکاسش عکسش را گرفته و این توی یک روزنامه یک مجله هلندی انتشار پیدا کرد این تصویر. طبق این روایات و اظهاراتشان در رابطه با این زندانها بعنوان شاهد باهاش از مدت زمان جولای تا سپتامبر ۱۹۸۱ بعضی وقتها روزی از ۱۰۰ نفر هم بیشتر اعدام میشد و حتی در شب و نیمه شب هم اعدام ادامه پیدا میکرد. ولی در دادگاه بدوی شنیده بودیم که اشخاصی که در زندانها بودند در بین سه شبانه روز پی در پی از ۲۷ تا ۲۹ سپتامبر۱۹۸۱(۵ تا ۷ مهر ۱۳۶۰)  بیشتر از ۱۸۰۰ اعدام در زندان اوین اعدام شدند. و اینجا من اشاره میکنم به اظهارات شاهد محمد زند. من بهش اشاره میکنم  بحالت ویژه در دادگاه بدوی . طبق این اطلاعاتی که در پرونده بدست ما رسیده جمع اشخاصی که در سالهای ۱۹۸۱ و ۱۹۸۲ اعدام شدند حتی میتواند تعدادشون از افرادی که در ۱۹۸۸ اعدام شدند بیشتر باشه. در این تصویر بریده شده های عنوانهای مختلف، تیترهای مختلف روزنامه های مختلف که گزارش دادند که در اصل چند نفر اعدام شدند در تاریخ های مختلف و تعدادشون بسیار زیاد بوده را می‌شود دید.  


==== لیست اعدامی‌ها در ۱۳۸۵ ====
==== لیست اعدامی‌ها در ۱۳۸۵ ====
کنت لوئیس افزود:‌ سازمان مجاهدین خلق در سال ۲۰۰۶فهرستی از اسامی و مشخصات بیش از بیست هزار عضو و هوادار این سازمان را که در آن سالها اعدام شده بودند منتشر کرد. این فهرست نشان دهنده بخش کمی از ۱۰۰۰۰۰نفری است که از سال ۱۹۷۹تاکنون اعدام شده اند. مقامات رسمی رژیم ایران بارها به وجود این جنگ را در خیابان های تهران و شهرهای مختلف ایران اعتراف کرده اند. وزیر کشور فعلی رژیم که فرمانده سابق سپاه قدس و اولین فرمانده آن است، در مصاحبه ای در سال ۱۳۷۶گفت سازمان مجاهدین خلق ایران روزانه ۳۰۰عملیات نظامی علیه سپاه در تهران انجام می داد.
کنت لوئیس افزود:‌ سازمان مجاهدین خلق در سال ۲۰۰۶ فهرستی از اسامی و مشخصات بیش از بیست هزار عضو و هوادار این سازمان که در آن سالها اعدام شده بودند را منتشر کرد. این فهرست نشان دهنده بخش کمی از ۱۰۰۰۰۰نفری است که از سال ۱۹۷۹تاکنون اعدام شده اند. مقامات رسمی رژیم ایران بارها به وجود این جنگ در خیابان های تهران و شهرهای مختلف ایران اعتراف کرده‌اند. وزیر کشور فعلی رژیم که فرمانده سابق سپاه قدس و اولین فرمانده آن است، در مصاحبه ای در سال ۱۳۷۶گفت سازمان مجاهدین خلق ایران روزانه ۳۰۰عملیات نظامی علیه سپاه در تهران انجام می داد.


==== حمله به پایگاه مجاهدین در پاکستان در ۱۳۸۶ ====
==== حمله به پایگاه مجاهدین در پاکستان در ۱۳۸۶ ====
۱٬۰۶۸

ویرایش

منوی ناوبری