کاربر:Ehsan/صفحه تمرین1: تفاوت میان نسخه‌ها

پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۹: خط ۹:
عملیات فروغ جاویدان  
عملیات فروغ جاویدان  


عملیات فروغ جاویدان در فاصله یک هفته مانده تا امضای آتش پس در اشرف پایه ریزی و آماده سازی انجام شد و سپس عملیات با فرماندهی از قرارگاه اشرف صورت گرفت و تمام رزمندگان از قرارگاه اشرف توسط رهبری سازمان بدرقه و به درون مرزهای ایران نفوذ کردند.  
عملیات فروغ جاویدان در فاصله یک هفته مانده تا امضای آتش پس در اشرف برنامه ریزی و آماده سازی شد و سپس عملیات با فرماندهی از قرارگاه اشرف انجام گرفت و تمام رزمندگان از قرارگاه اشرف توسط رهبری سازمان بدرقه و به درون مرزهای ایران نفوذ کردند.  


مرحله اول، شکستن طلسم جنگ‌طلبی خمینی بود که با نبرد چلچراغ و ریختن زهر آتش‌بس در حلقوم خمینی به ثمر رسید و با سلسله نبردهای فروغ جاویدان، بیمه نامه خود را به دست آورد.
در بهار سال ۱۳۷۰ رژیم ایران از وضعیت بهم ریخته عراق سود جسته و به داخل خاک عراق نفوذ کرد و قصد داشت قرارگاه اشرف را اشغال کند اما با مقاومت ارتش آزادیبخش مستقر در اشرف روبرو شد و حمله اشت با شکست مواجه شد و رفسنجانی بعد از آن در سخنانی گفت ما قصد داشتیم از دیوار بلند تر از قد خود بالا برویم.
 
مرحله دوم، ایستادگی در برابر تهاجم لشکرهای سپاه خمینی در بهار سال ۷۰ و هنگامی بود که رژیم با سوء‌استفاده از وضعیت عراق، به خاک این کشور تجاوز کرده و قصد اشغال اشرف را داشت. ولی با مقاومت و دفاع ارتش آزادیبخش، طرحش با شکست مواجه شد و به این نتیجه رسید که می‌خواست «از دیوار بلندتر از قد خود بالا برود!».
 
مرحله سوم گذار از سالهای پرتوفان پس از سقوط نظام پیشین عراق و اشغال این کشور بود. پایداری پرشکوه در برابر سنگین‌ترین توطئه‌های رژیم پلید آخوندی و همدستی با ۱۲دولت و بمباران قرارگاههای ارتش آزادیبخش و همچنین بمباران سیاسی و تبلیغاتی مجاهدین در اشرف بود.
 
بدین ترتیب شهر اشرف، مقر ارتش آزادیبخش ملی ایران، به‌مثابه قلب تپنده و کانون مبارزات آزادیخواهانه ملت ایران علیه رژیم آخوندی، سر بلند کرد و به نقطه امید مردم ایران و تمامی مردم دردمند منطقه و جهان برای خلاصی از بنیادگرایی و ارتجاع وحشی آخوندی تبدیل گردید.