کاربر:Safa/2صفحه تمرین: تفاوت میان نسخه‌ها

پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۲۷۵: خط ۲۷۵:


=== کردکشی ===
=== کردکشی ===
شیطان‌سازی علیه مقاومت ایران، به عنوان مقدمة اعدام و ترور، تنها راه برون‌رفت رژیم از بحران سرنگونی است.


موضع گیری هوشیار زیباری
ترس و وحشت آخوندها از نقش و جایگاه مجاهدین خلق و مقاومت ایران به عنوان یک نیروی منسجم است که هدفی جز سرنگونی رژیم پلید آخوندی ندارد.


عکس سند هشیار زیباری
رژیم آخوندها برای خلاصی از کابوس سرنگونی و مقابله با قدرت و پایگاه اجتماعی مجاهدین در داخل و مشروعیت این مقاومت در صحنه بین‌المللی، تنها راه را در جعل و تحریف و دروغ‌پردازی در مورد آنها می‌بیند .


خلیل الدلیمی رئیس هیات دفاع از صدام حسین در مصاحبه با شبکه ماهواره ای ابوظبی گفت: «..... حکومت ایران مبلغ ۲۰ میلیون دلار به هیئت دفاع در عمان و مبلغ صد میلیون دلار به بخشی از هیئت دفاع در پاریس پیشنهاد کرده است تا در مورد قضیه حلبچه صحبت نکنند و بمباران شیمیایی این شهر را به گردن مجاهدین خلق بیندازند».<ref>روزنامه العراق الیوم مستقل ۲۱ فوریه ۲۰۰۶</ref>
یکی از موارد شیطان سازی علیه مجاهدین اتهام کرد کشی است این اتهام طراحی شده آخوندهاست که برای انحراف ا‌ذهان از قتل عام زندانیان سیاسی در ایران به آن پناه بردند.
 
دراین باره مجاهدین با ارائه اسناد و مداراک متقن همراه با موضع‌گیری مقامات عراقی این اتهام را رد کردند .
 
'''مقامهای ارشد کرد نیز از خیلی وقت پیش این اتهام را تکذیب کرده اند.'''
 
الف- اشاره‌یی به جناح بندی کردها
 
کردهای عراق دو جناح کاملا متفاوتند:
 
یکی حزب دمکرات که مستقل از ملاهاست. رئیس کنونی منطقه کردستان (بارزانی) و وزیر خارجه وقت عراق در سال 1991 (هوشیار زیباری)از این جناح اند.
 
دیگری اتحادیه میهنی(یه کتی) که وابسته به ملاهاست . رئیس جمهور عراق (طالبانی) از این جناح است.
 
ب - سابقه روابط مجاهدین با کردها
 
-مجاهدین با هر دو جناح کرد رابطه خوبی داشتند.
 
-این نامه طالبانی به رهبر مقاومت است که در سوم مارس 1984 نوشته و از مجاهدین در برابر ملاها حمایت کرده.
 
-اما مدتی بعد متاسفانه ملاها این جناج را خریدند. آنها این جناح را علیه مجاهدین به کار گرفتند.
 
-از ژوئیه 84 تا سال 1974گروه یه‌کتی بارها به مجاهدین حمله کرد یا اموال آنها را به غارت برد. این برای جلب اطمینان ملاها بود.
 
مهم‌ترین حمله کشتار ده تن از مجاهدین در 7 اکتبر 1986بود که در آن ده تن از مجاهدین را به قتل رساندند. اما مجاهدین به هیچ یک از این موارد پاسخ ندادند
 
'''ج-آخوندها، طراح اتهام کردکشی'''
 
-درسال 1991 آمریکا و متحدانش به نیروهای عراقی که کویت را اشغال کرده بودند حمله کرد. جنگ اول خلیج شعله‌ور شد.
 
درخلال این جنگ، مجاهدین از درگیر شدن در مسائل داخلی عراق به کلی اجتناب کردند. اما پس از پایان جنگ، در مارس 1991، هفت تیپ و لشکر سپاه پاسداران، با عبور از مرزهای بین المللی ، به داخل خاک عراق نفوذ کرده و قرارگاه‌های مختلف ارتش آزادی‌بخش را هدف تهاجمات خود قرار دادند.
 
ارتش آزادی‌بخش ملی ضمن دو هفته، توانست کلیه تهاجمات سپاه پاسداران را در هم بشکند و هر ۷ تیپ و لشکر دشمن را تارومار کند.
 
از اوایل مارس، مجاهدین بارها به کردهای عراقی پیام فرستادند وتاکید نمودند که به هیچ وجه قصد درگیری با آنها را نداشته و ندارند و برای برطرف کردن هر گونه زمینه درگیری، مجاهدین کلیه پایگاه‌های خود در منطقه کردنشین شمالی را تخلیه کردند.
 
در 25 مارس 1991 حین نبرد گسترده ارتش آزادی‌بخش با تیپ‌ها و لشکرهای اعزامی رژیم آخوندها در داخل خاک عراق، یک دسته زرهی ارتش آزادی‌بخش (شامل 19 نفر) به خاطر از دست دادن ارتباطات بی‌سیمی خود و عدم آشنایی با منطقه عملیاتی، راه خود را گم نموده و از روی اشتباه به سمت شهر کلار رفت.
 
مجاهدین در همان روز این اشتباه را اعلام نمودند، اما 17تن از افراد دسته زرهی، توسط افراد طالبانی و افراد حزب الله کرد (مزدور رژیم آخوندها) تیرباران شدند و دو‌ نفر دیگر به نام‌های حسن ذوالفقاری و بشار شبیبی، به سپاه پاسداران درقصر شیرین تحویل داده شدند.
 
[سند: گزارش خبرگزاری فرانسه]
 
رژیم آخوندها این حادثه را وارونه کرده به صورت قتل عام کردها توسط مجاهدین درآورده است.
 
سر منشاء اتهام کردکشی رژیم ملاهاست.
 
'''د- دو استدلال'''
 
-از سال 2003کسانی در عراق حاکم‌ا‌ند که وابسته به ملاها و در نتیجه دشمن مجاهدین‌اند.
 
سوال اینجاست چرا موضوع کردکشی را در هیچ دادگاهی در عراق مطرح نکرده‌اندکه مجاهدین را تحت محاکمه قرار دهند؟
 
-چرا خود کردها که از سال 2003 درکردستان عراق حاکمیت کامل دارند، این موضوع را در محاکم قضایی پیگیری نکرده‌اند؟
 
'''ه-تکذیب اتهام از سوی مقامهای ارشد کرد'''
 
-یک مقام ارشد کرد، هوشیاری زیباری درنامه مورخ 14 ژوئیه 1994 به یک دادگاه هلند تکذیب کرد که مجاهدین در کشتار کردهای عراقی شرکت داشته اند.
 
هوشیار زیباری از سال 2003 تا سپتامبر 2014 وزیر امور خارجه عراق بوده است. موقع نوشتن آن نامه، وی مسئول روابط بین المللی حزب دمکرات کردستان عراق بود.
 
-عارف طیفور معاون مجلس عراق در تاریخ 25 ژوئن 2012 اتهام کشتار کردها توسط مجاهدین را تکذیب کرد. این تکذیبیه پس از آن بود که یک سایت وابسته به ملاها به نام «اشرف نیوز» یک روز پیش از آن مدعی شد که «عارف طیفور نایب رئیس پارلمان گفته است: سازمان تروریستی خلق هنگام شرکت در سرکوب قیام مردم در شمال، اقدام به کشتارهای وحشتناک علیه شهروندان کرد کرده و این سازمان به معنی واقعی کلمه تروریست است»!!
 
دفتر نائب رئیس پارلمان در بیانیه ای که توسط پایگاه اطلاع رسانی عراق منتشر شد اعلام کرد: تمام اظهارات نسبت داده شده به عارف طیفور در باره سازمان مجاهدین خلق را که در سایتی به نام اشرف نیوز منتشر شده، تکذیب و اعلام می‌کند:
 
« همه اظهارات منتشره عاری از صحت است...نائب رئیس یک شکایت قضائی علیه این سایت اقامه خواهد کرد، تا تضمینی برای عدم تکرار این نوع برخوردهای غیر مسئولانه باشد».
 
'''و- سایر تکذیب‌ها'''
 
-اتحایده میهنی کردستان(شاخه استان دیالی) در تاریخ 2 دسامبر 2006 در اطلاعیه‌ای هر گونه دخالت سازمان مجاهدین خلق ایران در سرکوب مردم کردستان عراق را تکذیب کرد.
 
-جنبش انتفاضه شعبانیه در نامه موریخ 11 فوریه 2006 به اتحادیه اروپا این اتهام را که مجاهدین در وقایع 1991در داخل دخالت داشته‌اند رد کرد.
 
شعبانیه در جریان قیام 1991 شعیان عراق علیه حکوم صدام حسین نقش جدی داشت.
 
شعبانیه اکنون از متحدان دولت مالکی است.
 
-سازمان مبارزه ملی و اسلامی کردستان ایران ( خه بات) در اطلاعیه دفتر سیاسی خود (12 جولای 2008) در پاسخ به تکرار این افترا از جانب ملاها که در یک روزنامه اروپایی درج شده بود، اعلام کرد:
 
« خه بات از سال 1982 در کردستان عراق حضور داشته و از نزدیک بر رفتار مجاهدین خلق چه در کردستان عراق چه در کردستان ایران آگاهی داشته و یقین دارد که مجاهدین دشمنی‌اش تنها با رژیم آخوندی بوده و هست و از درگیری با دیگران اجنتاب ورزیده است ... تاکید می‌کنیم که این اتهام که مجاهدین خلق و ارتش آزادی‌بخش کردها را کشته‌اند بی اساس و کذب محض است».
 
-بیانیه سازمان غیر دولتی توسعه بین المللی آموزش وابسته به ملل متحد (22 اوت 1995): رژیم خمینی خواستار این است که توجهات را از جنگ داخلی ایران منحرف کند. رژیم با سخت‌کوشی مبارزه کرده است که اشاره به کلمه جنگ و اعمال انساندوستانه را از گزارش‌ها و قطعنامه‌های سازمان ملل در مورد اوضاع ایران به دور نگاه دارد. رژیم تلاش می‌کند جامعه جهانی این را باور کند که ارتش آزادی‌بخش واقعا درگیر جنگیدن علیه مردم کرد در عراق بوده لذا مهره‌ای در دست دولت عراق بوده است.
 
-شهادت نامه وکیل طارق نجم عبدالله الجبوری 7 دسامبر 2003 : « این جانب به عنوان یک قاضی در شهرهای بلدروز، مندلی ، خانقین، جلولا، سعدیه، قره‌تپه و کفری در سال‌های 1979تا 1994... قرارگاه‌های سازمان مجاهدین خلق ایران در عراق در حوزه عملی قضایی من بود و من نسبت به اعمال اعضای مجاهدین و روش‌های سیاسی آنها مطلع می‌شدم... متاسفانه در سال‌های گذشته شایعاتی علیه این سازمان شایع شد که سازمان در سرکوب اکراد دست داشته است. صرف نظر از این که همه این شایعات از طرف رژیم حاکم بر ایران رواج داشته، می‌خواهم به عنوان یک قاضی در برابر وجدانم و در برابر تاریخ و خلق عراق شهادت دهم که این سازمان مطلقا در امور داخلی عراق دخالتی نداشته، ازجمله مطلقا در حوادث سال 1991 و درگیری با کردها شرکت نکرده است ...
 
یک نویسنده عراقی به نام صافی یاسری در کتاب خود به نام «سازمان مجاهدین خلق ایران وعراق» فصل چهارم نتایج تحقیقات خود در باره وقایع کردستان عراق در سال 1991 را منتشرکرد و نشان داد که متهم کردن مجاهدین به کشتار کردها بی‌پایه است.
 
'''موضع گیری هوشیار زیباری'''
 
'''عکس سند هشیار زیباری'''
 
'''خلیل الدلیمی رئیس هیات دفاع از صدام حسین در مصاحبه با شبکه ماهواره ای ابوظبی گفت: «..... حکومت ایران مبلغ ۲۰ میلیون دلار به هیئت دفاع در عمان و مبلغ صد میلیون دلار به بخشی از هیئت دفاع در پاریس پیشنهاد کرده است تا در مورد قضیه حلبچه صحبت نکنند و بمباران شیمیایی این شهر را به گردن مجاهدین خلق بیندازند»'''.<ref>روزنامه العراق الیوم مستقل ۲۱ فوریه ۲۰۰۶</ref>


=== وابستگی مالی ===
=== وابستگی مالی ===