کاربر:بخشایشی/صفحه تمرین: تفاوت میان نسخه‌ها

پرش به ناوبری پرش به جستجو
خط ۶۹: خط ۶۹:
از ژاندارمری خبر رسید، چهارصد نفر هفتمین شب را در اورسور اواز سپری کردند و سه تن از اعتصاب‌غذاکنندگان بستری شدند. (خبرگزاری فرانسه- ۴ تیر ۱۳۸۲)
از ژاندارمری خبر رسید، چهارصد نفر هفتمین شب را در اورسور اواز سپری کردند و سه تن از اعتصاب‌غذاکنندگان بستری شدند. (خبرگزاری فرانسه- ۴ تیر ۱۳۸۲)


۴ تیر ۱۳۸۲- شاهین قبادی عضو کمیسیون خارجی شورای ملی مقاومت به خبرنگاران گفت که تعداداعتصاب‌غذاکنندگان در اعتراض به بازداشت خانم مریم رجوی به 170نفر رسیده است. وی گفت: «اعتصاب‌غذاکنندگان مصمم هستند آن‌قدر به اعتصاب خود ادامه دهند تا خانم رجوی آزاد شود». https://www.mojahedin.org/i/news/139640
شاهین قبادی عضو کمیسیون خارجی شورای ملی مقاومت روز ۴ تیر ۱۳۸۲ به خبرنگاران گفت که تعداد اعتصاب‌غذاکنندگان در اعتراض به بازداشت مریم رجوی به ۱۷۰نفر رسیده است. وی گفت: «اعتصاب‌غذاکنندگان مصمم هستند آن‌قدر به اعتصاب خود ادامه دهند تا مریم رجوی آزاد شود».  


۴ تیر ۱۳۸۲- تلویزیون الجزیره گزارش داد: «هواداران سازمان مجاهدین خلق تعهد کردند، به اعتصاب غذا تا حد مرگ ادامه دهند تا فرانسه مریم رجوی رهبر سازمان را آزاد کند».
(قسمت دوم - گاهشمار کودتای نافرجام)  https://www.mojahedin.org/i/news/139640


۴ تیر ۱۳۸۲- تلویزیون العربیه نیز طی گزارش مشروحی از اعتصاب‌غذای ایرانیان در مقابل مقر رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت در اورسور اواز پاریس گفت:
«هواداران سازمان مجاهدین خلق تعهد کردند، به اعتصاب غذا تا حد مرگ ادامه دهند تا فرانسه مریم رجوی رهبر سازمان را آزاد کند». (تلویزیون الجزیره -۴ تیر ۱۳۸۲)


اورسورواز، شهرک فرانسوی آرام، که نقاش هلندی «وان گوگ» آن را برای گذراندن آخرین روزهایش انتخاب کرد، امروز تبدیل به محل اعتراض طرفداران مریم رجوی شده است که هم‌چنان از همه کشورهای جهان به سوی مقر مجاهدین خلق می‌آیند تا حمایت خود را از کسی که رئیس‌جمهورش می‌نامند ابراز دارند... اینجا همگان یک نام را فریاد می‌کنند: ”نام مریم رجوی ”».
اورسورواز، شهرک فرانسوی آرام، که نقاش هلندی «وان گوگ» آن را برای گذراندن آخرین روزهایش انتخاب کرد، امروز تبدیل به محل اعتراض طرفداران مریم رجوی شده است که هم‌چنان از همه کشورهای جهان به سوی مقر مجاهدین خلق می‌آیند تا حمایت خود را از کسی که رئیس‌جمهورش می‌نامند ابراز دارند... اینجا همگان یک نام را فریاد می‌کنند: ”نام مریم رجوی ”». (تلویزیون العربیه -۴ تیر ۱۳۸۲)


۴ تیر ۱۳۸۲- روزنامه اتاوا سیتی‌زن چاپ کانادا نوشت: »ایرانیان به مدت یک هفته است که در برابر سفارت فرانسه در اوتاوا، دست به اعتصاب غذا زدند. آنها هشت روز است که هیچ چیز نخورده‌اند. تظاهر کنندگان که در یک آفتاب سوزان نشسته‌اند، مصمم هستند تا زمانی که بازداشت‌شدگان ایرانی در فرانسه آزاد نشوند، هیچ چیز نخورند و محل سفارت فرانسه را ترک نکنند»...
ایرانیان به مدت یک هفته است که در برابر سفارت فرانسه در اوتاوا دست به اعتصاب غذا زدند. آنها هشت روز است که هیچ چیز نخورده‌اند. تظاهر کنندگان که در یک آفتاب سوزان نشسته‌اند، مصمم هستند تا زمانی که مریم رجوی و بازداشت‌شدگان ایرانی در فرانسه آزاد نشوند، هیچ چیز نخورند و محل سفارت فرانسه را ترک نکنند»... (روزنامه اتاوا سیتی‌زن چاپ کانادا -۴ تیر ۱۳۸۲)


'''7تیر 1382''' در دوازدهمین روز اعتصاب غذا، 1200تن از ایرانیان به‌نمایندگی از جوامع ایرانیان در 20کشور جهان از جمله سراسر اروپا، آمریکا، کانادا و استرالیا در اورسور اواز حضور یافتند و با پیوستن به متحصنان در آن جا، خواستار آزادی فوری خانم مریم رجوی، رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ایران شدند.
در دوازدهمین روز اعتصاب غذا در روز ۷ تیر ۱۳۸۲ تعداد 1200 تن از ایرانیان به‌نمایندگی از جوامع ایرانیان در 20کشور جهان از جمله سراسر اروپا، آمریکا، کانادا و استرالیا در اورسور اواز حضور یافتند و با پیوستن به متحصنان در آن جا، خواستار آزادی فوری مریم رجوی، رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ایران شدند.  
 
(قسمت پایانی -گاهشمار کودتای نافرجام)


https://www.mojahedin.org/i/news/139641
https://www.mojahedin.org/i/news/139641


=== خودسوزی ===
=== خودسوزی ===
نخستین خودسوزی اعتراضی حوالی ظهر سه شنبه ۲۷ خرداد ساعتی پس از انتشار خبرها، در لندن در مقابل سفارت فرانسه صورت می‌گیرد‌.حشمت زندی ۳۸ ساله به‌اعتراض برخاسته و پیكر به‌آتش كشیده اش با مداخله پلیس راهی بیمارستان می‌شود. درحالی‌كه قسمتهای زیادی از بدن او سوخته است
در پی اعتراض به دستگیری مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران توسط دولت فرانسه نخستین خودسوزی اعتراضی حوالی ظهر سه شنبه ۲۷ خرداد ساعتی پس از انتشار خبر دستگیری مریم رجوی، در مقابل سفارت فرانسه در لندن صورت می‌گیرد‌.حشمت زندی ۳۸ ساله با آتش زدن خود به دستگیری مریم رجوی اعتراض می‌‌کند. پیكر به‌آتش كشیده‌اش با مداخله پلیس راهی بیمارستان می‌شود. درحالی‌كه قسمتهای زیادی از بدن او سوخته است. یک روز بعد در صبح چهارشنبه ۲۸ خرداد مرضیه باباخانی ۴۰ ساله در مقابل وزارت كشور فرانسه در اعتراض به دستگیری مریم رجوی و احتمال استرداد وی به حکومت ایران، خود را به‌آتش می‌كشد‌. سه ساعت بعد صدیقه مجاوری ۴۴ ساله كه مادر یك پسر ۱۲ ساله است در برابر وزارت كشور فرانسه در میان شعله‌های آتش جان می‌سپارد‌. در همین زمان نادر ثانی ۴۸ ساله با به آتش کشیدن خود نسبت به دستگیری مریم رجوی اعتراض می‌کند. در همین زمان در لندن، در مقابل سفارت فرانسه، ندا حسنی ۲۵ ساله، درحالی‌كه شعله‌های آتش سر و تمامی بدنش را فرا گرفته است‌، با فریادها وشعارهای پیاپی به‌ اعتراض در دستگیری مریم رجوی برمی‌خیزد و متعاقباً در بیمارستان جان می‌بازد. روز پنجشنبه ۲۹ خرداد‌، محسن شریفی ۴۰ ساله، در ایستگاه مركزی شهر برن در سوئیس شعله ور می‌شود و فریادهای اعتراض او علیه بازداشت مریم رجوی همه جا را می‌پوشاند‌. مطبوعات سوئیس نوشتند كه محسن شریفی همان كسی است كه روز قبل در برابر سفارت فرانسه در پایتخت سوئیس، قصد خودسوزی داشت اما در اثر مسمومیت به‌خاطر بنزین زیادی كه بر خود ریخته بود‌، نتوانست خود را به‌ آتش بكشد‌. در همین روز هادی محتشم ۴۵ ساله و علی قاسمی ۴۳ ساله‌، پدر ۳ فرزند در مقابل سفارت فرانسه در شهر رم در اعتراض به دستگیری مریم رجوی و احتمال استرداد به دولت ایران، خود را به‌آتش می‌كشند و دقایق طولانی قبل از این‌ كه از هوش بروند به‌شعار دادن و اعتراض می‌پردازند‌. روز جمعه ۳۰ خرداد محمد وثوق و حمید عرفا در اعتراض به‌ اقدامات دولت فرانسه و اعتراض به پلیس فرانسه نسبت به دستگیری مریم رجوی و توطئه علیه وی خود را در مقابل سفارت فرانسه در لندن به‌آتش می‌كشند‌.  
 
- روز بعد‌، صبح چهارشنبه ۲۸ خرداد مرضیه باباخانی ۴۰ ساله درمقابل وزارت كشور فرانسه به‌اعتراض برمیخیزد وخود را به‌آتش میكشد‌. سه ساعت بعد صدیقه مجاوری ۴۴ ساله كه مادر یك پسر ۱۲ ساله است در برابر وزارت كشور فرانسه در میان شعله‌های آتش جان می‌سپارد‌. در همین زمان نادر ثانی ۴۸ ساله با فریادهای اعتراض شعله ور می‌شود‌. بسیاری از عابران برای خاموش كردن آتش به‌جانب او میروند‌.
 
در همین زمان در لندن، در مقابل سفارت فرانسه، ندا حسنی ۲۵ ساله، درحالی‌كه شعله‌های آتش سر و تمامی بدنش را فرا گرفته است‌، با فریادها وشعارهای پیاپی به‌اعتراض برمیخیزد و متعاقباً در بیمارستان جان به‌جان آفرین می‌سپارد‌.
 
-روز پنجشنبه ۲۹ خرداد‌،محسن شریفی ۴۰ ساله، در ایستگاه مركزی شهر برن در سوئیس شعله ور می‌شود و فریادهای اعتراض او علیه بازداشت مریم رجوی همه جا را می‌پوشاند‌. مطبوعات سوئیس نوشتند كه محسن شریفی همان كسی است كه روز قبل در برابر سفارت فرانسه درپایتخت سوئیس، قصد خودسوزی داشت اما در اثر مسمومیت به‌خاطر بنزین زیادی كه بر خود ریخته بود‌، نتوانست خود را به‌آتش بكشد‌.  
 
-در همین روز هادی محتشم ۴۵ ساله و علی قاسمی ۴۳ ساله‌،پدر ۳ فرزند در مقابل سفارت فرانسه در شهر رم خود را به‌آتش میكشندو دقایق طولانی قبل ازاین‌كه از هوش بروند به‌شعار دادن و اعتراض می‌پردازند‌.  
 
-جمعه ۳۰ خرداد محمد وثوق و حمید عرفا در اعتراض به‌وحشی گری پلیس فرانسه و توطئه علیه رییس‌جمهور برگزیده‌ی مقاومت خود را در مقابل سفارت فرانسه در لندن به‌آتش میكشند‌. احساس عجز نسبت به‌ایرانیان معترض در پایتختهای اروپایی بالا می‌گیرد‌.  


کوریردلاسرا درباره صدیقه و ندا، می‌گوید که آنها خودشان را آتش زدند و مانند گرزی گدازان بر سر توطئه ملایان فرود آمدند و آن را خنثی کردند. https://news.mojahedin.org/i/news/139648
کوریردلاسرا درباره صدیقه و ندا، می‌گوید که آنها خودشان را آتش زدند و مانند گرزی گدازان بر سر توطئه ملایان فرود آمدند و آن را خنثی کردند. https://news.mojahedin.org/i/news/139648