درگاه:اصلی/خبرها: تفاوت میان نسخه‌ها

از ایران پدیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۱۴۵ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۳: خط ۳:


   <div class="box-content">
   <div class="box-content">
تظاهرات پرشور هواداران [[شورای ملی مقاومت ایران]] در لندن با حضور گسترده ایرانیان؛ شرکت‌کنندگان با شعار «سال ۱۴۰۵ سال آزادی» و «مرگ بر دیکتاتوری» در خیابان‌ها حضور یافتند (هشتم فروردین ۱۴۰۵)
[[پیام‌های مسعود رجوی|پیام مسعود رجوی]] بمناسبت برگزاری گردهمایی ایران آزاد ۲۰۲۶ - پیش به‌سوی جمهوری دموکراتیک:با درود و سلام به یاران شورشگر و اشرف‌نشان شما با وفا و پرداخت بها، از شر کثیر خیر عظیم درو کردید-سناریو و طرح مشترک بقایای شیخ و شاه و اصحاب مماشات را برملاو به خود آنها برگرداندید(۳۰خرداد ۱۴۰۵)
مریم رجوی در پیام ویژه به تظاهرات لندن: دولت موقت اعلام شده توسط شورای ملی مقاومت ایران را به‌رسمیت بشناسید.ما از دولت انگلستان می‌خواهیم که:۱- دولت موقت شورای ملی مقاومت را به‌رسمیت بشناسد.۲- سپاه پاسداران رژیم را در لیست تروریستی بگذارند.۳- سفارت و نمایندگی‌های رژیم در این کشور را تعطیل و مأموران و جاسوسان وزارت اطلاعات و سپاه ‌پاسداران را از خاک خود اخراج کنند.۴- رژیم را برای آزادی زندانیان سیاسی و زندانیان قیام تحت فشار بگذارند.


روز سی‌ویکم جنگ ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران؛ حملات هوایی هدفمند به آخرین مراکز فرماندهی و انبارهای مهمات سپاه در استان‌های مرکزی و شرقی انجام شد (هشتم فروردین ۱۴۰۵)
[https://news.mojahedin.org/i/%D8%B3%D8%AE%D9%86%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%85-%D8%B1%D8%AC%D9%88%DB%8C-%D8%AA%D8%B8%D8%A7%D9%87%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D9%BE%D8 سخنرانی خانم مریم رجوی در تظاهرات بزرگ ایران آزاد در پاریس – ایران آزاد ۲۰۲۶] (۳۰خرداد ۱۴۰۵)
ترامپ در سخنرانی امروز: «رژیم ایران دیگر وجود نظامی معناداری ندارد. ما به نقطه‌ای رسیدیم که می‌توانیم عملیات را به حداقل برسانیم اما اگر کوچک‌ترین تهدیدی مشاهده شود، پاسخ فوری خواهد بود» (هشتم فروردین ۱۴۰۵)


قیمت نفت برنت به ۱۰۹.۸ دلار کاهش یافت؛ این پایین‌ترین قیمت از آغاز جنگ تاکنون است (هشتم فروردین ۱۴۰۵)
[https://news.mojahedin.org/i/%D8%B3%D8%AE%D9%86%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B3-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%88%D9%86-%D9%86%D8%AE%D8%B3%D8%AA-%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%DB%B2%DB%B0%DB% سخنرانی بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلستان ۲۰۱۹ ـ ۲۰۲۲ و شخصیت‌های سیاسی در گردهمایی ایران آزاد ۲۰۲۶] (۳۰خرداد ۱۴۰۵)


ناتو اعلام کرد که به دلیل کاهش شدید تنش در تنگه هرمز، تعداد ناوهای اسکورت را کاهش خواهد داد (هشتم فروردین ۱۴۰۵)
هزاران ایرانی آزاده در خیابان‌ها و میدان‌های مختلف شهر پاریس از جمله باستیل، ریپابلیک و تروکادرو تجمع کرده و با سر دادن شعارهایی دست به تظاهرات زدند (۳۰خرداد ۱۴۰۵)


قطعی اینترنت در ایران وارد هفته چهارم شده است؛ گزارش‌ها حاکی از فعال شدن گسترده شبکه‌های ماهواره‌ای استارلینک در شهرهای بزرگ است (هشتم فروردین ۱۴۰۵)
[[مریم رجوی]]: مقاومت ایران که قریب به ۵دهه خواهان آزادی و صلح است، از هرگونه تفاهم برای پايان جنگ و مصيبت‌های مردم [[ایران|ايران]]، استقبال ميكند. در ایران کسی جز بقایای شیخ و شاه خواهان جنگ نبوده و نيست(۲۷خرداد ۱۴۰۵)


چین برای اولین بار پیشنهاد برگزاری کنفرانس صلح با حضور نمایندگان آمریکا، اسرائیل، ایران و کشورهای منطقه را مطرح کرد (هشتم فروردین ۱۴۰۵)
ترامپ: در صورت شکست مذاکرات با ایران، گزینه‌های سخت روی میز است -اکسیوس: ویتکاف و عراقچی راهی سوئیس شدند-فرانسه: هر توافقی باید شامل برنامه موشکی و نیروهای نیابتی رژیم ایران هم بشود-جی‌دی ونس: تفاهم‌نامه با جمهوری اسلامی هیچ تعهدی برای آمریکا ایجاد نمی‌کند(۳۰خرداد ۱۴۰۵)


 
مای ساتو: صدای میلیون‌ها ایرانی که خواستار تغییرات بنیادین شدند باید شنیده شود(۳۰خرداد ۱۴۰۵)
  </div>
</div>
</div>
</div>

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۱ ژوئن ۲۰۲۶، ساعت ۰۹:۴۷

از میان خبرها

پیام مسعود رجوی بمناسبت برگزاری گردهمایی ایران آزاد ۲۰۲۶ - پیش به‌سوی جمهوری دموکراتیک:با درود و سلام به یاران شورشگر و اشرف‌نشان شما با وفا و پرداخت بها، از شر کثیر خیر عظیم درو کردید-سناریو و طرح مشترک بقایای شیخ و شاه و اصحاب مماشات را برملاو به خود آنها برگرداندید(۳۰خرداد ۱۴۰۵)

سخنرانی خانم مریم رجوی در تظاهرات بزرگ ایران آزاد در پاریس – ایران آزاد ۲۰۲۶ (۳۰خرداد ۱۴۰۵)

سخنرانی بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلستان ۲۰۱۹ ـ ۲۰۲۲ و شخصیت‌های سیاسی در گردهمایی ایران آزاد ۲۰۲۶ (۳۰خرداد ۱۴۰۵)

هزاران ایرانی آزاده در خیابان‌ها و میدان‌های مختلف شهر پاریس از جمله باستیل، ریپابلیک و تروکادرو تجمع کرده و با سر دادن شعارهایی دست به تظاهرات زدند (۳۰خرداد ۱۴۰۵)

مریم رجوی: مقاومت ایران که قریب به ۵دهه خواهان آزادی و صلح است، از هرگونه تفاهم برای پايان جنگ و مصيبت‌های مردم ايران، استقبال ميكند. در ایران کسی جز بقایای شیخ و شاه خواهان جنگ نبوده و نيست(۲۷خرداد ۱۴۰۵)

ترامپ: در صورت شکست مذاکرات با ایران، گزینه‌های سخت روی میز است -اکسیوس: ویتکاف و عراقچی راهی سوئیس شدند-فرانسه: هر توافقی باید شامل برنامه موشکی و نیروهای نیابتی رژیم ایران هم بشود-جی‌دی ونس: تفاهم‌نامه با جمهوری اسلامی هیچ تعهدی برای آمریکا ایجاد نمی‌کند(۳۰خرداد ۱۴۰۵)

مای ساتو: صدای میلیون‌ها ایرانی که خواستار تغییرات بنیادین شدند باید شنیده شود(۳۰خرداد ۱۴۰۵)