درگاه:اصلی/خبرها: تفاوت میان نسخه‌ها

از ایران پدیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۳۲۶ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۳: خط ۳:


   <div class="box-content">
   <div class="box-content">
[[مسعود رجوی]] - ۳۱ تیر ۱۴۰۵
به بچه‌ی سفاک خامنه‌ای (مجتبی) می‌گویم که به‌عمد در روز میلاد امام موسی کاظم، مجاهد خلق [[مهدی خانکی]] را سربه‌دار کردی، رسم یزید و آل ابی سفیان همین است بنابراین منتظر «انتقام» باش.


ادامه قیام سراسری مردم ایران در هفته پنجم؛ انتشار اسامی ۱۰۳ شهید دیگر قیام توسط [[سازمان مجاهدین خلق ایران]] (۳۰ دی ۱۴۰۴ / ۲۰ ژانویه ۲۰۲۶) و افزایش شمار شهیدان شناخته‌شده به ۳۲۱ تن
[[سه‌شنبه‌های نه به اعدام|کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام]] ، وارد صد‌و سی‌و یکمین هفته خود شد- عقب‌نشینی ناگزیر قضاییه و زندانبانان رژیم در برابر اتحاد و پایداری ۱۵۰۰ زندانی محکوم به اعدام در [[زندان قزل‌حصار]]-اجرای احکام زندانیان واحد ۲ قزلحصار متوقف می‌شود- ۶ زندانی که برای اجرای حکم به انفرادی منتقل کرده بودند برگردانده می‌شوند
پرونده محکومان به اعدام در واحد ۲ قزلحصار مورد باز بینی قرار می‌گیرد (۷مرداد ۱۴۰۵)


بیانیه ۱۲ زندانی سیاسی (۶ تن زیر حکم اعدام از ۱۴ ماه پیش) در سالروز نقطه آغازی سرنوشت‌ساز و حمایت از قیام
فعالیت‌های جوانان شورشگر در کارزار "[[سه‌شنبه‌های نه به اعدام]]" در هفته صدوسی‌و‌یکم -اکسیون حامیان مقاومت ایران برای توقف اعدامهای جنایتکارانه در ایران در شهرهای اسلو، مونیخ و پاریس (۸مرداد ۱۴۰۵)


بحث پارلمانی در مجلس عوام انگلستان درباره قیام ایران و تأکید بر لیست‌گذاری [[سپاه پاسداران]] به عنوان گروه تروریستی
سی‌ان‌ان: ۲۰ عضو سپاه پاسداران و مشاور فنی ایرانی در حمله‌ها به عراق کشته شدند- وزیر خزانه‌داری آمریکا: اجازه تامین مالی سپاه از طریق اختلال در کشتیرانی را نمی‌دهیم -وزارت خزانه‌داری آمریکا روز چهارشنبه دور تازه‌ای از تحریم‌های مرتبط با ایران را اعمال کرد و هشت نفتکش و ۱۰ نهاد را هدف تحریم قرار داد- سنتکام: در حملاتی «سنگین» ده‌ها موضع متعلق به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در ایران هدف قرار داده است - ارتش اردن اعلام کرد پنج موشک شلیک‌شده از ایران که خاک اردن را هدف قرار داده بود، رهگیری و سرنگون شده است (۸مرداد ۱۴۰۵)
 
</div>
جولیو ترتزی: زمان قرار دادن [[سپاه پاسداران]] در فهرست تروریستی اتحادیه اروپا فرا رسیده است (۲۰ ژانویه ۲۰۲۶)
 
تظاهرات هواداران [[سازمان مجاهدین خلق ایران]] در برلین (میدان براندنبورگ) و کپنهاگ در حمایت از قیام سراسری مردم ایران
 
ادامه قطع اینترنت از ۲۹ دی ۱۴۰۴ و تعلیق نامحدود رفع فیلترینگ در ایران
 
آخرین تحولات قیام سراسری با گزارش‌های میدانی از کرمانشاه، کرمان، تهران و شیراز و درگیری‌های شورشگران
 
ترامپ در مسیر داووس برای سخنرانی در مجمع جهانی اقتصاد؛ تهدیدهای تعرفه‌ای بر دانمارک و متحدان اروپایی به دلیل گرینلند برجسته‌ترین موضوع (۲۱ ژانویه ۲۰۲۶)
 
تنش‌های آمریکا-اروپا بر سر گرینلند؛ ترامپ پیشنهاد ابزارهای فراتر از تعرفه برای کنترل گرینلند را مطرح کرد و بازارها تحت تأثیر تهدیدها سقوط کردند
 
طلا به رکورد جدید بالای ۴۸۰۰ دلار رسید در میان نگرانی‌های ژئوپلیتیکی و تنش‌های تجاری
 
ژاپن بزرگ‌ترین نیروگاه هسته‌ای جهان (کاشیوازاکی-کاریوا) را پس از فاجعه فوکوشیما از سر می‌گیرد (۲۱ ژانویه ۲۰۲۶)
 
 
      </div>
</div>
</div>

نسخهٔ کنونی تا ‏۳۰ ژوئیهٔ ۲۰۲۶، ساعت ۰۸:۴۵

از میان خبرها

مسعود رجوی - ۳۱ تیر ۱۴۰۵ به بچه‌ی سفاک خامنه‌ای (مجتبی) می‌گویم که به‌عمد در روز میلاد امام موسی کاظم، مجاهد خلق مهدی خانکی را سربه‌دار کردی، رسم یزید و آل ابی سفیان همین است بنابراین منتظر «انتقام» باش.

کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام ، وارد صد‌و سی‌و یکمین هفته خود شد- عقب‌نشینی ناگزیر قضاییه و زندانبانان رژیم در برابر اتحاد و پایداری ۱۵۰۰ زندانی محکوم به اعدام در زندان قزل‌حصار-اجرای احکام زندانیان واحد ۲ قزلحصار متوقف می‌شود- ۶ زندانی که برای اجرای حکم به انفرادی منتقل کرده بودند برگردانده می‌شوند پرونده محکومان به اعدام در واحد ۲ قزلحصار مورد باز بینی قرار می‌گیرد (۷مرداد ۱۴۰۵)

فعالیت‌های جوانان شورشگر در کارزار "سه‌شنبه‌های نه به اعدام" در هفته صدوسی‌و‌یکم -اکسیون حامیان مقاومت ایران برای توقف اعدامهای جنایتکارانه در ایران در شهرهای اسلو، مونیخ و پاریس (۸مرداد ۱۴۰۵)

سی‌ان‌ان: ۲۰ عضو سپاه پاسداران و مشاور فنی ایرانی در حمله‌ها به عراق کشته شدند- وزیر خزانه‌داری آمریکا: اجازه تامین مالی سپاه از طریق اختلال در کشتیرانی را نمی‌دهیم -وزارت خزانه‌داری آمریکا روز چهارشنبه دور تازه‌ای از تحریم‌های مرتبط با ایران را اعمال کرد و هشت نفتکش و ۱۰ نهاد را هدف تحریم قرار داد- سنتکام: در حملاتی «سنگین» ده‌ها موضع متعلق به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در ایران هدف قرار داده است - ارتش اردن اعلام کرد پنج موشک شلیک‌شده از ایران که خاک اردن را هدف قرار داده بود، رهگیری و سرنگون شده است (۸مرداد ۱۴۰۵)