درگاه:اصلی/خبرها: تفاوت میان نسخه‌ها

از ایران پدیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۳۲۳ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۳: خط ۳:


   <div class="box-content">
   <div class="box-content">
[[مسعود رجوی]] - ۳۱ تیر ۱۴۰۵
به بچه‌ی سفاک خامنه‌ای (مجتبی) می‌گویم که به‌عمد در روز میلاد امام موسی کاظم، مجاهد خلق [[مهدی خانکی]] را سربه‌دار کردی، رسم یزید و آل ابی سفیان همین است بنابراین منتظر «انتقام» باش.


ادامه قیام سراسری مردم ایران در هفته پنجم؛ انتشار اسامی ۱۰۳ شهید دیگر قیام توسط [[سازمان مجاهدین خلق ایران]] (۳۰ دی ۱۴۰۴ / ۲۰ ژانویه ۲۰۲۶) و افزایش شمار شهیدان شناخته‌شده به ۳۲۱ تن
صبح امروز ۶مرداد قضاییه رژیم آخوندی حکم اعدام دو شورشگر دلیر امیرحسین صفری و ابوالفضل سپاهی را در اصفهان اجرا کرد. قضاییه آخوندی علت اعدام این دو جوان شورشگر را مجازات «۴نفر از مأموران نیروی انتظامی» در جریان [[اعتراضات سراسری دی ۱۴۰۴|قیام دیماه ۱۴۰۴]] اعلام کرد.


بیانیه ۱۲ زندانی سیاسی (۶ تن زیر حکم اعدام از ۱۴ ماه پیش) در سالروز نقطه آغازی سرنوشت‌ساز و حمایت از قیام
۳۱ تیرماه،رژیم آخوندی مجاهد خلق [[مهدی خانکی]] ۲۶ ساله، فارغ‌التحصیل حقوق را پس از ماه‌ها شکنجه‌های فیزیکی و روانی و به اتهام عضویت در سازمان مجاهدین، حضور فعال در [[اعتراضات سراسری ۱۴۰۴|قیام دی‌ماه]]، و ساخت و تهیه اسلحه، در [[استان البرز|کرج]] اعدام  کرد.


بحث پارلمانی در مجلس عوام انگلستان درباره قیام ایران و تأکید بر لیست‌گذاری [[سپاه پاسداران]] به عنوان گروه تروریستی
[[سه‌شنبه‌های نه به اعدام|کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام]] ، ۱۳۰مین هفته خود را پشت سر گذاشت و اعتصاب غذای ۱۵۰۰ زندانی محکوم به اعدام در [[زندان قزل‌حصار]] وارد سومین هفته خود شد (۶مرداد ۱۴۰۵)


جولیو ترتزی: زمان قرار دادن [[سپاه پاسداران]] در فهرست تروریستی اتحادیه اروپا فرا رسیده است (۲۰ ژانویه ۲۰۲۶)
گرامیداشت یاد مجاهد  مهدی خانکی، با شعار «نه به اعدام» در شهرهای ایران - اکسیون و برگزاری نمایشگاه عکس و میز کتاب هواداران سازمان مجاهدین در استکلهم، مالمو، هایدلبرگ و پاریس وواشنگتن - فعالیت‌های جوانان شورشگر بمناسبت عملیات کبیر فروغ جاویدان و سالگرد شهیدان قهرمان مجاهد خلق [[بهروز احسانی اسلاملو|بهروز احسانی]] و [[مهدی حسنی]] -۶۰ عملیات و پاسـخ آتشیـن به دجالیت بیعت با بچهٔ خامنه‌ای ولی‌فقیه موروثی (۶مرداد ۱۴۰۵)


تظاهرات هواداران [[سازمان مجاهدین خلق ایران]] در برلین (میدان براندنبورگ) و کپنهاگ در حمایت از قیام سراسری مردم ایران
سنتکام: محاصره دریایی ایران همچنان به‌طور کامل برقرار است - سخنگوی سپاه: انگلیس در صورت همراهی با آمریکا هدف قطعی و مشروع ما خواهد بود- حمله اوکراین به کشتی جمهوری اسلامی در دریای خزر - وزارت خارجه ایران، کاردار موقت اوکراین را به این وزارت خانه احضار کرد - مایک والتز، سفیر آمریکا در سازمان ملل: جمهوری اسلامی با افزایش فشارهای داخلی روبه‌رو است و همزمان اقتصاد و توان نظامی آن درحال آسیب دیدن است. (۴مرداد ۱۴۰۵)
 
</div>
ادامه قطع اینترنت از ۲۹ دی ۱۴۰۴ و تعلیق نامحدود رفع فیلترینگ در ایران
 
آخرین تحولات قیام سراسری با گزارش‌های میدانی از کرمانشاه، کرمان، تهران و شیراز و درگیری‌های شورشگران
 
ترامپ در مسیر داووس برای سخنرانی در مجمع جهانی اقتصاد؛ تهدیدهای تعرفه‌ای بر دانمارک و متحدان اروپایی به دلیل گرینلند برجسته‌ترین موضوع (۲۱ ژانویه ۲۰۲۶)
 
تنش‌های آمریکا-اروپا بر سر گرینلند؛ ترامپ پیشنهاد ابزارهای فراتر از تعرفه برای کنترل گرینلند را مطرح کرد و بازارها تحت تأثیر تهدیدها سقوط کردند
 
طلا به رکورد جدید بالای ۴۸۰۰ دلار رسید در میان نگرانی‌های ژئوپلیتیکی و تنش‌های تجاری
 
ژاپن بزرگ‌ترین نیروگاه هسته‌ای جهان (کاشیوازاکی-کاریوا) را پس از فاجعه فوکوشیما از سر می‌گیرد (۲۱ ژانویه ۲۰۲۶)
 
 
      </div>
</div>
</div>

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۸ ژوئیهٔ ۲۰۲۶، ساعت ۲۱:۲۰

از میان خبرها

مسعود رجوی - ۳۱ تیر ۱۴۰۵ به بچه‌ی سفاک خامنه‌ای (مجتبی) می‌گویم که به‌عمد در روز میلاد امام موسی کاظم، مجاهد خلق مهدی خانکی را سربه‌دار کردی، رسم یزید و آل ابی سفیان همین است بنابراین منتظر «انتقام» باش.

صبح امروز ۶مرداد قضاییه رژیم آخوندی حکم اعدام دو شورشگر دلیر امیرحسین صفری و ابوالفضل سپاهی را در اصفهان اجرا کرد. قضاییه آخوندی علت اعدام این دو جوان شورشگر را مجازات «۴نفر از مأموران نیروی انتظامی» در جریان قیام دیماه ۱۴۰۴ اعلام کرد.

۳۱ تیرماه،رژیم آخوندی مجاهد خلق مهدی خانکی ۲۶ ساله، فارغ‌التحصیل حقوق را پس از ماه‌ها شکنجه‌های فیزیکی و روانی و به اتهام عضویت در سازمان مجاهدین، حضور فعال در قیام دی‌ماه، و ساخت و تهیه اسلحه، در کرج اعدام کرد.

کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام ، ۱۳۰مین هفته خود را پشت سر گذاشت و اعتصاب غذای ۱۵۰۰ زندانی محکوم به اعدام در زندان قزل‌حصار وارد سومین هفته خود شد (۶مرداد ۱۴۰۵)

گرامیداشت یاد مجاهد مهدی خانکی، با شعار «نه به اعدام» در شهرهای ایران - اکسیون و برگزاری نمایشگاه عکس و میز کتاب هواداران سازمان مجاهدین در استکلهم، مالمو، هایدلبرگ و پاریس وواشنگتن - فعالیت‌های جوانان شورشگر بمناسبت عملیات کبیر فروغ جاویدان و سالگرد شهیدان قهرمان مجاهد خلق بهروز احسانی و مهدی حسنی -۶۰ عملیات و پاسـخ آتشیـن به دجالیت بیعت با بچهٔ خامنه‌ای ولی‌فقیه موروثی (۶مرداد ۱۴۰۵)

سنتکام: محاصره دریایی ایران همچنان به‌طور کامل برقرار است - سخنگوی سپاه: انگلیس در صورت همراهی با آمریکا هدف قطعی و مشروع ما خواهد بود- حمله اوکراین به کشتی جمهوری اسلامی در دریای خزر - وزارت خارجه ایران، کاردار موقت اوکراین را به این وزارت خانه احضار کرد - مایک والتز، سفیر آمریکا در سازمان ملل: جمهوری اسلامی با افزایش فشارهای داخلی روبه‌رو است و همزمان اقتصاد و توان نظامی آن درحال آسیب دیدن است. (۴مرداد ۱۴۰۵)