درگاه:اصلی/خبرها: تفاوت میان نسخه‌ها

از ایران پدیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۲۹ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۳: خط ۳:


   <div class="box-content">
   <div class="box-content">
[[پیام‌های مسعود رجوی|پیام مسعود رجوی]]:
[[مسعود رجوی]] - ۳۱ تیر ۱۴۰۵
کینگ‌ مجتبی‌ حاصل همهٔ تجمعات و جنازه‌گردانی با شعارهای انتقام، انتقام را برای تنور جنگ و حفظ هژمونی خودش می‌خواست - تکرار می‌کنیم که بچه خامنه‌ای مثل بچه شاه ادامهٔ جنگ را می‌خواهد. اینان خوب می‌دانند که بدون جنگ آینده و شانسی ندارند - هر بلایی بر سر [[ایران]] و مردم ایران بیاید برای آنها هیچ اهمیتی ندارد.(۲۱ تیر ۱۴۰۵)
به بچه‌ی سفاک خامنه‌ای (مجتبی) می‌گویم که به‌عمد در روز میلاد امام موسی کاظم، مجاهد خلق [[مهدی خانکی]] را سربه‌دار کردی، رسم یزید و آل ابی سفیان همین است بنابراین منتظر «انتقام» باش.


درگذشت استاد هنرمند [[رضا اولیا]] در ایتالیا و تسلیت خانم مریم رجوی
صبح امروز ۶مرداد قضاییه رژیم آخوندی حکم اعدام دو شورشگر دلیر امیرحسین صفری و ابوالفضل سپاهی را در اصفهان اجرا کرد. قضاییه آخوندی علت اعدام این دو جوان شورشگر را مجازات «۴نفر از مأموران نیروی انتظامی» در جریان [[اعتراضات سراسری دی ۱۴۰۴|قیام دیماه ۱۴۰۴]] اعلام کرد.


تجمع اعتراضی بازنشستگان تأمین اجتماعی، نانوایان و مالباختگان سه شرکت تبریزی در شوش، کرمانشاه، تهران و البرز (۲۲ تیر ۱۴۰۵)
۳۱ تیرماه،رژیم آخوندی مجاهد خلق [[مهدی خانکی]] ۲۶ ساله، فارغ‌التحصیل حقوق را پس از ماه‌ها شکنجه‌های فیزیکی و روانی و به اتهام عضویت در سازمان مجاهدین، حضور فعال در [[اعتراضات سراسری ۱۴۰۴|قیام دی‌ماه]]، و ساخت و تهیه اسلحه، در [[استان البرز|کرج]] اعدام  کرد.


جیمز کارافانو(مشاور ارشد بیناد هریتیج): بزرگ‌ترین خطر برای جمهوری اسلامی، نارضایتی رو به افزایش مردم ایران است -ژنرال کیت کلاگ: رژیم ایران باید با بازرسی کامل، توقف حمایت از نیروهای نیابتی و باز نگه‌داشتن تنگه هرمز موافقت کند (۲۰ تیر ۱۴۰۵)
[[سه‌شنبه‌های نه به اعدام|کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام]] ، ۱۳۰مین هفته خود را پشت سر گذاشت و اعتصاب غذای ۱۵۰۰ زندانی محکوم به اعدام در [[زندان قزل‌حصار]] وارد سومین هفته خود شد (۶مرداد ۱۴۰۵)


سنتکام: در عملیات امروز ۲۲تیر سامانه‌های پدافند هوایی، رادارهای ساحلی، توان موشکی و پهپادی و قایق‌های نظامی جمهوری اسلامی هدف قرار گرفتند و برای نخستین بار از شناورهای بدون سرنشین انتحاری استفاده شد- سپاه پاسداران  و ارتش جمهوری اسلامی از حملات موشکی و پهپادی به «پایگاه‌ها و تاسیسات آمریکا» در اردن، بحرین، عمان، قطر و کویت خبر دادند.ادامه حملات متقابل سپاه و ارتش آمریکا در منطقه خلیج فارس؛ جهش دوباره در بهای نفت.(۲۲ تیر ۱۴۰۵)
گرامیداشت یاد مجاهد  مهدی خانکی، با شعار «نه به اعدام» در شهرهای ایران - اکسیون و برگزاری نمایشگاه عکس و میز کتاب هواداران سازمان مجاهدین در استکلهم، مالمو، هایدلبرگ و پاریس وواشنگتن - فعالیت‌های جوانان شورشگر بمناسبت عملیات کبیر فروغ جاویدان و سالگرد شهیدان قهرمان مجاهد خلق [[بهروز احسانی اسلاملو|بهروز احسانی]] و [[مهدی حسنی]] -(۵مرداد ۱۴۰۵)
 
سنتکام: محاصره دریایی ایران همچنان به‌طور کامل برقرار است - سخنگوی سپاه: انگلیس در صورت همراهی با آمریکا هدف قطعی و مشروع ما خواهد بود- حمله اوکراین به کشتی جمهوری اسلامی در دریای خزر - وزارت خارجه ایران، کاردار موقت اوکراین را به این وزارت خانه احضار کرد - مایک والتز، سفیر آمریکا در سازمان ملل: جمهوری اسلامی با افزایش فشارهای داخلی روبه‌رو است و همزمان اقتصاد و توان نظامی آن درحال آسیب دیدن است. (۴مرداد ۱۴۰۵)
  </div>
  </div>
</div>
</div>

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۸ ژوئیهٔ ۲۰۲۶، ساعت ۰۸:۱۷

از میان خبرها

مسعود رجوی - ۳۱ تیر ۱۴۰۵ به بچه‌ی سفاک خامنه‌ای (مجتبی) می‌گویم که به‌عمد در روز میلاد امام موسی کاظم، مجاهد خلق مهدی خانکی را سربه‌دار کردی، رسم یزید و آل ابی سفیان همین است بنابراین منتظر «انتقام» باش.

صبح امروز ۶مرداد قضاییه رژیم آخوندی حکم اعدام دو شورشگر دلیر امیرحسین صفری و ابوالفضل سپاهی را در اصفهان اجرا کرد. قضاییه آخوندی علت اعدام این دو جوان شورشگر را مجازات «۴نفر از مأموران نیروی انتظامی» در جریان قیام دیماه ۱۴۰۴ اعلام کرد.

۳۱ تیرماه،رژیم آخوندی مجاهد خلق مهدی خانکی ۲۶ ساله، فارغ‌التحصیل حقوق را پس از ماه‌ها شکنجه‌های فیزیکی و روانی و به اتهام عضویت در سازمان مجاهدین، حضور فعال در قیام دی‌ماه، و ساخت و تهیه اسلحه، در کرج اعدام کرد.

کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام ، ۱۳۰مین هفته خود را پشت سر گذاشت و اعتصاب غذای ۱۵۰۰ زندانی محکوم به اعدام در زندان قزل‌حصار وارد سومین هفته خود شد (۶مرداد ۱۴۰۵)

گرامیداشت یاد مجاهد مهدی خانکی، با شعار «نه به اعدام» در شهرهای ایران - اکسیون و برگزاری نمایشگاه عکس و میز کتاب هواداران سازمان مجاهدین در استکلهم، مالمو، هایدلبرگ و پاریس وواشنگتن - فعالیت‌های جوانان شورشگر بمناسبت عملیات کبیر فروغ جاویدان و سالگرد شهیدان قهرمان مجاهد خلق بهروز احسانی و مهدی حسنی -(۵مرداد ۱۴۰۵)

سنتکام: محاصره دریایی ایران همچنان به‌طور کامل برقرار است - سخنگوی سپاه: انگلیس در صورت همراهی با آمریکا هدف قطعی و مشروع ما خواهد بود- حمله اوکراین به کشتی جمهوری اسلامی در دریای خزر - وزارت خارجه ایران، کاردار موقت اوکراین را به این وزارت خانه احضار کرد - مایک والتز، سفیر آمریکا در سازمان ملل: جمهوری اسلامی با افزایش فشارهای داخلی روبه‌رو است و همزمان اقتصاد و توان نظامی آن درحال آسیب دیدن است. (۴مرداد ۱۴۰۵)