درگاه:اصلی/خبرها: تفاوت میان نسخه‌ها

از ایران پدیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۲۳۷ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۳: خط ۳:


   <div class="box-content">
   <div class="box-content">
[[مسعود رجوی]] - ۳۱ تیر ۱۴۰۵
به بچه‌ی سفاک خامنه‌ای (مجتبی) می‌گویم که به‌عمد در روز میلاد امام موسی کاظم، مجاهد خلق [[مهدی خانکی]] را سربه‌دار کردی، رسم یزید و آل ابی سفیان همین است بنابراین منتظر «انتقام» باش.


روز یازدهم جنگ ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران؛ دونالد ترامپ اعلام کرد حملات به کارخانه‌های تولید پهپاد ایران آغاز شده و در صورت توقف جریان نفت در تنگه هرمز توسط رژیم، پاسخ آمریکا ۲۰ برابر شدیدتر خواهد بود (۱۹ اسفند ۱۴۰۴)
صبح امروز ۶مرداد قضاییه رژیم آخوندی حکم اعدام دو شورشگر دلیر امیرحسین صفری و ابوالفضل سپاهی را در اصفهان اجرا کرد. قضاییه آخوندی علت اعدام این دو جوان شورشگر را مجازات «۴نفر از مأموران نیروی انتظامی» در جریان [[اعتراضات سراسری دی ۱۴۰۴|قیام دیماه ۱۴۰۴]] اعلام کرد.


مجتبی خامنه‌ای به عنوان رهبر جدید جمهوری اسلامی معرفی شد؛ این تغییر رهبری در حالی رخ داد که حملات منطقه‌ای تشدید شده و درگیری‌ها در روز دهم جنگ ادامه دارد.
۳۱ تیرماه،رژیم آخوندی مجاهد خلق [[مهدی خانکی]] ۲۶ ساله، فارغ‌التحصیل حقوق را پس از ماه‌ها شکنجه‌های فیزیکی و روانی و به اتهام عضویت در سازمان مجاهدین، حضور فعال در [[اعتراضات سراسری ۱۴۰۴|قیام دی‌ماه]]، و ساخت و تهیه اسلحه، در [[استان البرز|کرج]] اعدام  کرد.


تهدید سپاه پاسداران به ادامه محاصره نفتی و عدم خروج نفت از منطقه تا پایان حملات؛ این اقدام باعث جهش قیمت نفت و اختلال شدید در ترافیک نفتکش‌ها شده است.
[[سه‌شنبه‌های نه به اعدام|کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام]] ، ۱۳۰مین هفته خود را پشت سر گذاشت و اعتصاب غذای ۱۵۰۰ زندانی محکوم به اعدام در [[زندان قزل‌حصار]] وارد سومین هفته خود شد (۶مرداد ۱۴۰۵)


ادامه حملات موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل و برخی کشورهای منطقه؛ سامانه‌های پدافندی اسرائیل اکثر پرتابه‌ها را رهگیری کردند اما خسارات و تلفات محدودی گزارش شده.
گرامیداشت یاد مجاهد  مهدی خانکی، با شعار «نه به اعدام» در شهرهای ایران - اکسیون و برگزاری نمایشگاه عکس و میز کتاب هواداران سازمان مجاهدین در استکلهم، مالمو، هایدلبرگ و پاریس وواشنگتن - فعالیت‌های جوانان شورشگر بمناسبت عملیات کبیر فروغ جاویدان و سالگرد شهیدان قهرمان مجاهد خلق [[بهروز احسانی اسلاملو|بهروز احسانی]] و [[مهدی حسنی]] -(۵مرداد ۱۴۰۵)


حمایت گسترده اروپایی از مردم ایران؛ روبرتا متسولا رئیس پارلمان اروپا اعلام همبستگی اروپا با مردم ایران کرد و کایا کالاس مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا رژیم ایران را مسئول دهه‌ها خشونت منطقه‌ای دانست.
سنتکام: محاصره دریایی ایران همچنان به‌طور کامل برقرار است - سخنگوی سپاه: انگلیس در صورت همراهی با آمریکا هدف قطعی و مشروع ما خواهد بود- حمله اوکراین به کشتی جمهوری اسلامی در دریای خزر - وزارت خارجه ایران، کاردار موقت اوکراین را به این وزارت خانه احضار کرد - مایک والتز، سفیر آمریکا در سازمان ملل: جمهوری اسلامی با افزایش فشارهای داخلی روبه‌رو است و همزمان اقتصاد و توان نظامی آن درحال آسیب دیدن است. (۴مرداد ۱۴۰۵)
 
</div>
اورسولا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا: برای رژیم ایران که مرگ و سرکوب را بر مردم خود تحمیل کرده، حتی یک قطره اشک هم نباید ریخت.
 
لرد دیوید آلتون عضو مجلس اعیان بریتانیا: میلیون‌ها ایرانی خواهان دولت دموکراتیک هستند، نه یک آیت‌الله دیگر یا دیکتاتوری تحمیل‌شده از خارج.
 
فعالیت‌های واحدهای مقاومت [[سازمان مجاهدین خلق ایران]] در حمایت از قیام و دولت موقت انتقالی؛ تظاهرات و آکسیون‌های هواداران در شهرهای اروپا و آمریکا ادامه دارد.
 
باران سیاه سمی بر تهران پس از حملات اسرائیل به تأسیسات نفتی؛ ادامه بمباران سنگین در تهران و تهدید رژیم به شهروندان.
 
ترامپ: جنگ با ایران جلوتر از برنامه پیش می‌رود و می‌تواند خیلی زود تمام شود؛ اما همزمان بر پیروزی نهایی تأکید دارد.
 
افزایش قیمت نفت به بالای ۱۰۰ دلار و تأثیر شدید بر اقتصاد جهانی؛ بازارهای سهام نوسان شدید داشته و نگرانی از بحران انرژی جهانی افزایش یافته است.
  </div>
</div>
</div>

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۸ ژوئیهٔ ۲۰۲۶، ساعت ۰۸:۱۷

از میان خبرها

مسعود رجوی - ۳۱ تیر ۱۴۰۵ به بچه‌ی سفاک خامنه‌ای (مجتبی) می‌گویم که به‌عمد در روز میلاد امام موسی کاظم، مجاهد خلق مهدی خانکی را سربه‌دار کردی، رسم یزید و آل ابی سفیان همین است بنابراین منتظر «انتقام» باش.

صبح امروز ۶مرداد قضاییه رژیم آخوندی حکم اعدام دو شورشگر دلیر امیرحسین صفری و ابوالفضل سپاهی را در اصفهان اجرا کرد. قضاییه آخوندی علت اعدام این دو جوان شورشگر را مجازات «۴نفر از مأموران نیروی انتظامی» در جریان قیام دیماه ۱۴۰۴ اعلام کرد.

۳۱ تیرماه،رژیم آخوندی مجاهد خلق مهدی خانکی ۲۶ ساله، فارغ‌التحصیل حقوق را پس از ماه‌ها شکنجه‌های فیزیکی و روانی و به اتهام عضویت در سازمان مجاهدین، حضور فعال در قیام دی‌ماه، و ساخت و تهیه اسلحه، در کرج اعدام کرد.

کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام ، ۱۳۰مین هفته خود را پشت سر گذاشت و اعتصاب غذای ۱۵۰۰ زندانی محکوم به اعدام در زندان قزل‌حصار وارد سومین هفته خود شد (۶مرداد ۱۴۰۵)

گرامیداشت یاد مجاهد مهدی خانکی، با شعار «نه به اعدام» در شهرهای ایران - اکسیون و برگزاری نمایشگاه عکس و میز کتاب هواداران سازمان مجاهدین در استکلهم، مالمو، هایدلبرگ و پاریس وواشنگتن - فعالیت‌های جوانان شورشگر بمناسبت عملیات کبیر فروغ جاویدان و سالگرد شهیدان قهرمان مجاهد خلق بهروز احسانی و مهدی حسنی -(۵مرداد ۱۴۰۵)

سنتکام: محاصره دریایی ایران همچنان به‌طور کامل برقرار است - سخنگوی سپاه: انگلیس در صورت همراهی با آمریکا هدف قطعی و مشروع ما خواهد بود- حمله اوکراین به کشتی جمهوری اسلامی در دریای خزر - وزارت خارجه ایران، کاردار موقت اوکراین را به این وزارت خانه احضار کرد - مایک والتز، سفیر آمریکا در سازمان ملل: جمهوری اسلامی با افزایش فشارهای داخلی روبه‌رو است و همزمان اقتصاد و توان نظامی آن درحال آسیب دیدن است. (۴مرداد ۱۴۰۵)