درگاه:اصلی/خبرها: تفاوت میان نسخه‌ها

از ایران پدیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۶۶ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۳: خط ۳:


   <div class="box-content">
   <div class="box-content">
سازمان مجاهدین خلق ایران اقدام رذیلانه و شنیع بچه شاه در به راه‌انداختن دستهٔ ساواک با آرم ساواک در شهر رگنزبورگ دربایرن آلمان را قویاً محکوم می‌کند(۲۱اردیبهشت ۱۴۰۵)
[[پیام‌های مسعود رجوی|پیام مسعود رجوی]]:هنوز مرکب امضای یادداشت تفاهم خشک نشده کینگ مجتبی ولی‌فقیه نورسیده، بالاترین شکاف را بارز و اعلام کرد به‌طور اصولی مخالف آن بوده و آن را صرفاً بر اساس تعهد پزشکیان و شورای عالی امنیت نظام اجازه داده است!(۲۹خرداد ۱۴۰۵)


کمپین «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» — هفته۱۱۹ ام (۲۲اردیبهشت ۱۴۰۵)
[[مریم رجوی]]: مقاومت ایران که قریب به ۵دهه خواهان آزادی و صلح است، از هرگونه تفاهم برای پايان جنگ و مصيبت‌های مردم [[ایران|ايران]]، استقبال ميكند. در ایران کسی جز بقایای شیخ و شاه خواهان جنگ نبوده و نيست(۲۷خرداد ۱۴۰۵)


[[شورای ملی مقاومت ایران|NCRI]] درباره موج جدید اعدام‌ها هشدار داد — مقایسه با کشتار۶۷ (۲۰اردیبهشت ۱۴۰۵)
ترامپ: در صورت شکست مذاکرات با ایران، گزینه‌های سخت روی میز است -اکسیوس: ویتکاف و عراقچی راهی سوئیس شدند-فرانسه: هر توافقی باید شامل برنامه موشکی و نیروهای نیابتی رژیم ایران هم بشود-جی‌دی ونس: تفاهم‌نامه با جمهوری اسلامی هیچ تعهدی برای آمریکا ایجاد نمی‌کند(۳۰خرداد ۱۴۰۵)


تشکیل واحدهای ارتش آزادیبخش و فعالیت‌های حمایتی از دولت موقت جمهوری دموکراتیک ایران بر اساس طرح۱۰مادهای خانم مریم رجوی (۲۲اردیبهشت ۱۴۰۵)
اعدام جنایتکارانه ۳۱ زندانی در چهار روز ۲۳ تا ۲۶ خرداد۱۴۰۵؛ هر سه ساعت یک اعدام (۲۸خرداد ۱۴۰۵)


فعالیت جوانان شورشگر در زاهدان: «مسعود رجوی: اعدام‌های سبعانه نشان از بن‌بست مرگباری است که آخوندها در آن گرفتارند»!(۱۸اردیبهشت ۱۴۰۵)
حرکت کاروانهای ایرانیان آزاده از کشورهای مختلف به‌سوی پاریس برای حضور در تظاهرات بزرگ ۳۰ خرداد- فعالیت‌های جوانان شورشگر در شهرهای میهن در آستانه ۳۰ خرداد- فعالیت‌های جوانان شورشگر، کارزار "[[سه‌شنبه‌های نه به اعدام]]" در هفته صدو‌بیست‌و‌پنجم-۴۵ شعله، در آستانه ۳۰ خرداد چهل و پنجمین سالگرد مقاومت انقلابی سراسری(۲۹خرداد ۱۴۰۵)


ترامپ پاسخ ایران به پیشنهاد صلح را «کاملاً غیرقابل قبول» خواند -استرالیا تحریمهای جدیدی علیه مقامات ایران وضع کرد-انگلستان تحریمهای جدیدی علیه مقامات ایران وضع کرد(۲۲اردیبهشت ۱۴۰۵)
بیانیه ۳۰۰۰ شخصیت از ۵ قاره و ۵۵ کشور جهان در حمایت از دولت موقت جمهوری دموکراتیک بر اساس [[طرح ده ماده‌ای مریم رجوی برای ایران فردا|طرح ۱۰ ماده‌یی خانم رجوی]] -بیش از ۲۶۰گروه پارلمانی، سازمان حقوق بشری، انجمن و اتحادیه در بیانیه مشترکی از تظاهرات بزرگ ۳۰خرداد ایرانیان در پاریس حمایت کردند -(۳۰خرداد ۱۴۰۵)


قطعنامه علیه «باجگیری دریایی» ایران در شورای امنیت - قطعنامه پیشنهادی آمریکا علیه «باجگیری دریایی» رژیم ایران به شورای امنیت سازمان ملل ارائه شد. همزمان، اتحادیه
مای ساتو: صدای میلیون‌ها ایرانی که خواستار تغییرات بنیادین شدند باید شنیده شود(۳۰خرداد ۱۴۰۵)
اروپا نیز هشدار جدی درباره بحران تنگه هرمز صادر کرد.کشتی باری کره جنوبی در تنگه هرمز هدف «هواپیمای ناشناس» قرار گرفت -کویت و امارات از رهگیری پهپادهای ایرانی خبر دادند(۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵)
  </div>
مهم نرگس محمدی با تودیع وثیقه به بیمارستانی در تهران منتقل شد (۲۱اردیبهشت ۱۴۰۵)
  </div>
</div>
</div>

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۰ ژوئن ۲۰۲۶، ساعت ۱۱:۱۱

از میان خبرها

پیام مسعود رجوی:هنوز مرکب امضای یادداشت تفاهم خشک نشده کینگ مجتبی ولی‌فقیه نورسیده، بالاترین شکاف را بارز و اعلام کرد به‌طور اصولی مخالف آن بوده و آن را صرفاً بر اساس تعهد پزشکیان و شورای عالی امنیت نظام اجازه داده است!(۲۹خرداد ۱۴۰۵)

مریم رجوی: مقاومت ایران که قریب به ۵دهه خواهان آزادی و صلح است، از هرگونه تفاهم برای پايان جنگ و مصيبت‌های مردم ايران، استقبال ميكند. در ایران کسی جز بقایای شیخ و شاه خواهان جنگ نبوده و نيست(۲۷خرداد ۱۴۰۵)

ترامپ: در صورت شکست مذاکرات با ایران، گزینه‌های سخت روی میز است -اکسیوس: ویتکاف و عراقچی راهی سوئیس شدند-فرانسه: هر توافقی باید شامل برنامه موشکی و نیروهای نیابتی رژیم ایران هم بشود-جی‌دی ونس: تفاهم‌نامه با جمهوری اسلامی هیچ تعهدی برای آمریکا ایجاد نمی‌کند(۳۰خرداد ۱۴۰۵)

اعدام جنایتکارانه ۳۱ زندانی در چهار روز ۲۳ تا ۲۶ خرداد۱۴۰۵؛ هر سه ساعت یک اعدام (۲۸خرداد ۱۴۰۵)

حرکت کاروانهای ایرانیان آزاده از کشورهای مختلف به‌سوی پاریس برای حضور در تظاهرات بزرگ ۳۰ خرداد- فعالیت‌های جوانان شورشگر در شهرهای میهن در آستانه ۳۰ خرداد- فعالیت‌های جوانان شورشگر، کارزار "سه‌شنبه‌های نه به اعدام" در هفته صدو‌بیست‌و‌پنجم-۴۵ شعله، در آستانه ۳۰ خرداد چهل و پنجمین سالگرد مقاومت انقلابی سراسری(۲۹خرداد ۱۴۰۵)

بیانیه ۳۰۰۰ شخصیت از ۵ قاره و ۵۵ کشور جهان در حمایت از دولت موقت جمهوری دموکراتیک بر اساس طرح ۱۰ ماده‌یی خانم رجوی -بیش از ۲۶۰گروه پارلمانی، سازمان حقوق بشری، انجمن و اتحادیه در بیانیه مشترکی از تظاهرات بزرگ ۳۰خرداد ایرانیان در پاریس حمایت کردند -(۳۰خرداد ۱۴۰۵)

مای ساتو: صدای میلیون‌ها ایرانی که خواستار تغییرات بنیادین شدند باید شنیده شود(۳۰خرداد ۱۴۰۵)