درگاه:اصلی/خبرها: تفاوت میان نسخه‌ها

از ایران پدیا
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
Hamidreza (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۸۸ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۳: خط ۳:


   <div class="box-content">
   <div class="box-content">
اعدام جنایتکارانهٔ [[عامر رامش]] زندانی سیاسی بلوچ در زاهدان (۶اردیبهشت ۱۴۰۵)
[[پیام‌های مسعود رجوی|پیام مسعود رجوی]]:هنوز مرکب امضای یادداشت تفاهم خشک نشده کینگ مجتبی ولی‌فقیه نورسیده، بالاترین شکاف را بارز و اعلام کرد به‌طور اصولی مخالف آن بوده و آن را صرفاً بر اساس تعهد پزشکیان و شورای عالی امنیت نظام اجازه داده است!(۲۹خرداد ۱۴۰۵)


[[عرفان کیانی]] شورشگر دلیر از فرزندان مردم اصفهان به‌دست دیکتاتوری خون‌آشام آخوندها سر به‌دار شد و به دیگر شورشگران راه آزادی پیوست.(۵ اردیبهشت ۱۴۰۵)
[[مریم رجوی]]: مقاومت ایران که قریب به ۵دهه خواهان آزادی و صلح است، از هرگونه تفاهم برای پايان جنگ و مصيبت‌های مردم [[ایران|ايران]]، استقبال ميكند. در ایران کسی جز بقایای شیخ و شاه خواهان جنگ نبوده و نيست(۲۷خرداد ۱۴۰۵)


بزرگداشت شهیدان سرفراز [[حامد ولیدی]] و [[محمد_معصوم_شاهی|محمد معصوم‌‌ شاهی]] در شهرهای میهن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۵)
ترامپ: در صورت شکست مذاکرات با ایران، گزینه‌های سخت روی میز است -اکسیوس: ویتکاف و عراقچی راهی سوئیس شدند-فرانسه: هر توافقی باید شامل برنامه موشکی و نیروهای نیابتی رژیم ایران هم بشود-جی‌دی ونس: تفاهم‌نامه با جمهوری اسلامی هیچ تعهدی برای آمریکا ایجاد نمی‌کند(۳۰خرداد ۱۴۰۵)


[[مریم رجوی]]:  فاشیسم دینی حاكم بر ایران برای به تاخیر انداختن سرنگونی محتوم این رژیم هر روز جوان دلیری از ایران زمین را روانه قربانگاه می‌كند.اما باید بدانند روزی كه جوانان شورشگر و رزم‌آوران ارتش آزادیبخش، دیكتاتوری دینی را برای همیشه به زباله‌دان تاریخ بفرستند، فرامی‌رسد. (۷ اردیبهشت ۱۴۰۵)
اعدام جنایتکارانه ۳۱ زندانی در چهار روز ۲۳ تا ۲۶ خرداد۱۴۰۵؛ هر سه ساعت یک اعدام (۲۸خرداد ۱۴۰۵)


پیشنهاد جدید [[جمهوری اسلامی ایران]] برای بازگشایی [[تنگه هرمز]] در ازای لغو محاصره دریایی آمریکا، پایان جنگ و تعویق مذاکرات هسته‌ای (۸ اردیبهشت ۱۴۰۵)
حرکت کاروانهای ایرانیان آزاده از کشورهای مختلف به‌سوی پاریس برای حضور در تظاهرات بزرگ ۳۰ خرداد- فعالیت‌های جوانان شورشگر در شهرهای میهن در آستانه ۳۰ خرداد- فعالیت‌های جوانان شورشگر، کارزار "[[سه‌شنبه‌های نه به اعدام]]" در هفته صدو‌بیست‌و‌پنجم-۴۵ شعله، در آستانه ۳۰ خرداد چهل و پنجمین سالگرد مقاومت انقلابی سراسری(۲۹خرداد ۱۴۰۵)


ادامه بن‌بست و تنش در [[تنگه هرمز]] با حضور نیروهای آمریکایی، توقیف کشتی‌ها و انتظار صدها کشتی تجاری در منطقه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۵)
بیانیه ۳۰۰۰ شخصیت از ۵ قاره و ۵۵ کشور جهان در حمایت از دولت موقت جمهوری دموکراتیک بر اساس [[طرح ده ماده‌ای مریم رجوی برای ایران فردا|طرح ۱۰ ماده‌یی خانم رجوی]] -بیش از ۲۶۰گروه پارلمانی، سازمان حقوق بشری، انجمن و اتحادیه در بیانیه مشترکی از تظاهرات بزرگ ۳۰خرداد ایرانیان در پاریس حمایت کردند -(۳۰خرداد ۱۴۰۵)


مخالفت آمریکا با پیشنهاد ایران برای بازگشایی [[تنگه هرمز]] بدون گنجاندن مسئله برنامه هسته‌ای (۸ اردیبهشت ۱۴۰۵)
مای ساتو: صدای میلیون‌ها ایرانی که خواستار تغییرات بنیادین شدند باید شنیده شود(۳۰خرداد ۱۴۰۵)
 
</div>
  </div>
</div>
</div>

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۰ ژوئن ۲۰۲۶، ساعت ۱۱:۱۱

از میان خبرها

پیام مسعود رجوی:هنوز مرکب امضای یادداشت تفاهم خشک نشده کینگ مجتبی ولی‌فقیه نورسیده، بالاترین شکاف را بارز و اعلام کرد به‌طور اصولی مخالف آن بوده و آن را صرفاً بر اساس تعهد پزشکیان و شورای عالی امنیت نظام اجازه داده است!(۲۹خرداد ۱۴۰۵)

مریم رجوی: مقاومت ایران که قریب به ۵دهه خواهان آزادی و صلح است، از هرگونه تفاهم برای پايان جنگ و مصيبت‌های مردم ايران، استقبال ميكند. در ایران کسی جز بقایای شیخ و شاه خواهان جنگ نبوده و نيست(۲۷خرداد ۱۴۰۵)

ترامپ: در صورت شکست مذاکرات با ایران، گزینه‌های سخت روی میز است -اکسیوس: ویتکاف و عراقچی راهی سوئیس شدند-فرانسه: هر توافقی باید شامل برنامه موشکی و نیروهای نیابتی رژیم ایران هم بشود-جی‌دی ونس: تفاهم‌نامه با جمهوری اسلامی هیچ تعهدی برای آمریکا ایجاد نمی‌کند(۳۰خرداد ۱۴۰۵)

اعدام جنایتکارانه ۳۱ زندانی در چهار روز ۲۳ تا ۲۶ خرداد۱۴۰۵؛ هر سه ساعت یک اعدام (۲۸خرداد ۱۴۰۵)

حرکت کاروانهای ایرانیان آزاده از کشورهای مختلف به‌سوی پاریس برای حضور در تظاهرات بزرگ ۳۰ خرداد- فعالیت‌های جوانان شورشگر در شهرهای میهن در آستانه ۳۰ خرداد- فعالیت‌های جوانان شورشگر، کارزار "سه‌شنبه‌های نه به اعدام" در هفته صدو‌بیست‌و‌پنجم-۴۵ شعله، در آستانه ۳۰ خرداد چهل و پنجمین سالگرد مقاومت انقلابی سراسری(۲۹خرداد ۱۴۰۵)

بیانیه ۳۰۰۰ شخصیت از ۵ قاره و ۵۵ کشور جهان در حمایت از دولت موقت جمهوری دموکراتیک بر اساس طرح ۱۰ ماده‌یی خانم رجوی -بیش از ۲۶۰گروه پارلمانی، سازمان حقوق بشری، انجمن و اتحادیه در بیانیه مشترکی از تظاهرات بزرگ ۳۰خرداد ایرانیان در پاریس حمایت کردند -(۳۰خرداد ۱۴۰۵)

مای ساتو: صدای میلیون‌ها ایرانی که خواستار تغییرات بنیادین شدند باید شنیده شود(۳۰خرداد ۱۴۰۵)